Επενδύσεις μαμούθ στην Τουρκία- Εγκαινιάζει αεροδρόμιο σε τεχνητό νησί ο Ερντογάν

Επενδύσεις μαμούθ στην Τουρκία-  Εγκαινιάζει αεροδρόμιο σε τεχνητό νησί ο Ερντογάν

Η Τουρκία ετοιμάζεται να εγκαινιάσει το 52ο αεροδρόμιο της το οποίο θα βρίσκεται σε ένα τεχνητό νησί στην επαρχία Ορντού στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας.


Το Ordu-Giresun Airport θα εγκαινιαστεί στις 22 του Μάη από τον Τούρκο Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν.

Για την κατασκευή του τεχνητού νησιού χρησιμοποιήθηκαν 35 εκατομμύρια τόνοι πέτρας προκειμένου να γεμίσει η θαλάσσια περιοχή εμβαδού 1.8 εκατ. τετραγωνικών μέτρων.

Το τεχνητό νησί στοίχισε 132.6 εκατ. δολάρια και η κατασκευή του ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2011.

Τούρκος αξιωματούχος δήλωσε ότι η κατασκευή του αεροδρομίου στη θάλασσα στοίχισε λιγότερο από ότι εάν κατασκευαζόταν στη ξηρά.

Τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα από τις 26 του Μάη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου στην Κύπρος εξελίσσεται σε μια από τις πιο απρόβλεπτες των τελευταίων ετών. Το πολιτικό σύστημα δείχνει να μεταβαίνει σε μια νέα φάση, όπου η σταθερότητα των προηγούμενων δεκαετιών δίνει τη θέση της σε έντονη ρευστότητα και αυξημένο ανταγωνισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE