ΠΑΡΑ-THEMA

Υποψήφιος Βουλευτής του ΔΗΚΟ έχει πολιτογραφήσει 137 αλλοδαπούς

Υποψήφιος Βουλευτής του ΔΗΚΟ έχει πολιτογραφήσει 137 αλλοδαπούς

Φτάσαμε αισίως και στη μέρα ορόσημο (Πέμπτη 17/12) για την υπερψήφιση -ή και όχι- του κρατικού προϋπολογισμού με τη σκόνη και τους αλαλασμούς που έχουν πάρει περίοπτη θέση να κρύβουν το πραγματικό πρόβλημα.

Η συνεχής εναλλαγή κατηγοριών, η κόντρα ΔΗΣΥ - ΔΗΚΟ για τα μάτια του Γενικού Ελεγκτή -με ότι ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης προασπίζει η αντιπροσωπεύει για το κάθε αντιμαχόμενο στρατόπεδο- αλλά και οι περιφερειακές πολεμικές εστίες που έχουν αναπτυχθεί φέρνουν το ενδεχόμενο καταψήφισης πιο κοντά από ποτέ.

Μάλιστα οι κόντρες μετά και τη διαρροή της λίστας με τα δικηγορικά γραφεία που συμμετείχαν σε πολιτογραφήσεις έχουν περάσει πλέον σε προσωπικό επίπεδο με τελευταίο ‘επεισόδιο’ του sequel να αποτελεί τιτίβισμα του δικηγόρου Σωτήρη Φλουρέντζου οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Σήμερα ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι του ΔΗΚΟ. Ανάμεσα στους 56 υποψηφίους του βρίσκεται και ένας που ενήργησε για 137 (εκατό τριάντα επτά) χρυσά διαβατήρια. Αγαπητέ Νικόλα (σσ Παπαδόπουλε), δεν χρειάζεται να λεχθούν πολλά».

Ο λόγος όμως που αναφέρουμε όλα αυτά είναι ο καθαρός αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης. Την ώρα που συντηρείται όλο αυτό το ‘ντουρντουλούκι’ ο απλός Κύπριος πολίτης βρίσκεται ‘επί ξύλου κρεμάμενος‘ με την οικονομία να βρίσκεται σε οριακό σημείο, την ανεργία να καλπάζει και την πανδημία να έχει γονατίσει επιχειρήσεις και εργαζόμενους. Είναι το λιγότερο κοροϊδία και εμπαιγμός για τον κοσμάκη που δείχνει να έχει σιχαθεί αυτή την κατάσταση αναζητώντας μια διέξοδο.

Και στο τέλος είναι αυτός που θα πληρώσει τη νύφη και τα τερτίπια της πολιτικής σκηνής. Νισάφι πια, δε βρήκαμε απλά πάτο. Τον έχουμε τρυπήσει προ πολλού...

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top