ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να πάρουν για τα καλά τον… αέρα της «Κυρίας» – Τι ΣΚΑΡΩΝΕΙ ο Γιάννης Πετράκη για αρχικό σχήμα

Να πάρουν για τα καλά τον… αέρα της «Κυρίας» – Τι ΣΚΑΡΩΝΕΙ ο Γιάννης Πετράκη για αρχικό σχήμα

Της «έσπασαν» την έδρα πριν 3,5 μήνες, θα προσπαθήσουν να την κερδίσουν ξανά σήμερα στο Τσίρειο. Αν το πετύχουν θα πάρουν για τα καλά τον αέρα της Ανόρθωσης.

Κίνητρο του Απόλλωνα για επιστροφή στον δρόμο των επιτυχιών (ύστερα από την ισοπαλία με την Πάφο) είναι και η… επαναφορά στην κορφή, σε περίπτωση βεβαίως που τους προσπερνούσε χθες η ΑΕΛ (θα συνέβαινε κάτι τέτοιο αν οι συμπολίτες τους νικούσαν την Καρμιώτισσα).

O Παπουνασβίσλι δεν υπολογίζεται. Ο παίχτης που θα διαγραφεί από το ρόστερ, για να εγγραφεί λογικά θα είναι ο Γάλλος Γκακπέ. Οι διαδικασίες αλλαγής θα γίνουν τα προσεχή 24ωρα.

Μετά την χθεσινή τελευταία προπόνηση, θα ξεκαθάριζε αν ο Αγκίρε θα είναι στην αποστολή. Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας θα είναι ο Σέρβος κίπερ Αλεξάντερ Γιοβάνοβιτς. Εκτός πλάνων ο τραυματίας Σακέτι, μάλλον και ο «κομμένος» Λάρσον.

Ο Γιάννης Πετράκης, πιθανότατα θα αλλάξει τον φουνταριστό στο αποψινό ματς. Αναμένεται να δούμε έναν εκ των Νταμπό, Μπένχοπ στην κορυφή της επίθεσης. Δεν θα αλλάξει φυσικά τους δυο ακραίους επιθετικούς, Γιάννη Πίττα και Γιάννη Γιαννιώτα, που βρίσκονται σε τρομερά καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό, ειδικά ο Κύπριος διεθνής.

Όσον αφορά την τριάδα του άξονα, μάλλον θα αποτελείται από τους Ντένιτς, Χάμπο Κυριάκου και Φλορεντίν Ματέι. Λίγες είναι οι πιθανότητες να επιλέξει να τοποθετήσει τον Ντιγκινί, πίσω από τον σέντερ φορ, επειδή ο Ρουμάνος άσος βοηθά αρκετά στο κουβάλημα της μπάλας από τον άξονα, προς την αντίπαλη περιοχή. Ο «Ντίνγκι» το πιθανότερο να μείνει στον πάγκο.

Η τετράδα της άμυνας, μάλλον θα είναι η ίδια με τα προηγούμενα δυο ματς. Ο Ζοάο Πέδρο δεξιά, ο Αττίλα Σάλαι αριστερά κι οι πολύπειροι Ρομπέρζ και Γιούστε στο κέντρο. Ο Δημήτρης Δημητρίου θα είναι στο τέρμα. Έπαιξε και στο γήπεδο που… μεγάλωσε πριν 3,5 μήνες, ενάντια στην ομάδα που τον ανέδειξε. Είχε ανταποκριθεί ικανοποιητικά.

The post Να πάρουν για τα καλά τον… αέρα της «Κυρίας» – Τι ΣΚΑΡΩΝΕΙ ο Γιάννης Πετράκη για αρχικό σχήμα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά – Στη «μάχη» και αεροπλάνο του Τμήματος Δασών - Δείτε βίντεο

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Η Κυβέρνηση έχει λάβει μέτρα για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας τα οποία αξιολογούνται διαρκώς ως προς την αποτελεσματικότητα τους είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top