ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Κορυφώνεται η αγωνία για τον 26χρονο Αδάμο – Άκαρπες οι έρευνες – Η κίνηση που αναμένεται να ρίξει φως – «Αδάμο πάρε ένα τηλέφωνο…»

ΛΕΜΕΣΟΣ: Κορυφώνεται η αγωνία για τον 26χρονο Αδάμο – Άκαρπες οι έρευνες – Η κίνηση που αναμένεται να ρίξει φως – «Αδάμο πάρε ένα τηλέφωνο…»

Χωρίς αποτέλεσμα συνεχίζονται και τη Δευτέρα 4/1 οι έρευνες για τον εντοπισμό του 26χρονου Αδάμου Αδάμου, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί από την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου από το χωριό Άγιος Γεώργιος (Συλίκου) στην επαρχία Λεμεσού.

Του Στέλιου Στυλιανού

Τη Δευτέρα 4/1 μέλη της Αστυνομίας και εθελοντές «χτένισαν» μια περιοχή μεταξύ Λάνιας- Συλίκου και Κουκάς χωρίς όμως να εντοπιστεί ίχνος του 26χρονου. Στις έρευνες συμμετείχαν και ανιχνευτικά σκυλιά της Αστυνομίας, ενώ drones που πέταξαν στην ευρύτερη περιοχή δεν βοήθησαν για την ώρα ώστε να βρεθεί ο Αδάμος Αδάμου.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τη μητέρα του 26χρονου, η οποία απηύθυνε δραματική έκκληση στο γιο της να επικοινωνήσει μαζί τους. «Να πάρει ένα τηλέφωνο, να μας πει ότι είναι καλά» τα λόγια της κυρίας Νίκης η οποία όπως μας ενημέρωσε, τη Δευτέρα 4/1 περπάτησε το χωριό Κουκά μαζί με το σύζυγό της, χτύπησε πόρτες και έδειξε τη φωτογραφία του Αδάμου, με κατοίκους του χωριού να της αναφέρουν ότι χθες Κυριακή 3/1 είδαν ένα νεαρό που μοιάζει με τον 26χρονο σ’ ένα πάρκο της περιοχής.

(φωτογραφία από το χωρίο Αγ. Γεωργίος Συλίκου)

«Πήγαμε στο σημείο αλλά δεν βρήκαμε οτιδήποτε» ανέφερε η μητέρα του 26χρονου η οποία όπως μας τόνισε, επισκεπτόταν συχνά – σχεδόν επί καθημερινής βάσεως- τον Αδάμο στο χωριό και συνομιλούσαν.

Επικοινωνήσαμε και με τον Υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού Λευτέρη Κυριάκου ο οποίος μας επιβεβαίωσε ότι οι έρευνες τη Δευτέρα 4/1 ήταν άκαρπες ωστόσο με αμείωτο ρυθμό θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες.

Στην παρούσα φάση, σύμφωνα με τον κ. Κυριάκου, δεν μπορεί να αποκλειστεί κανένα σενάριο ενώ αναμένεται σύντομα, πιθανότατα την Τρίτη 5/1 να ζητηθεί άρση τηλεφωνικού απορρήτου, ώστε να δουν οι Αρχές αν και με ποια πρόσωπα συνομίλησε ο Αδάμος και αν οι κλήσεις που έλαβε ή δέχθηκε «ρίξουν φως» στην εξαφάνισή του.

Όπως σημειώνεται σε αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο 26χρονος συχνά φορούσε στην ενδυμασία του γυαλιά ηλίου και καπελάκια και συμπληρώνεται πως σίγουρα θα είναι σε εξαθλιωμένη κατάσταση και ταλαιπωρημένος. Αν μπορείτε και θέλετε να συμμετέχετε στις έρευνες για τον Αδάμο επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα: 99888140 96404707 99584349

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

O Γενικός Εισαγγελέας, Γιώργος Σαββίδης, καταθέτει σήμερα στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο αίτημα για εξέταση καταγγελίας για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top