Αλλάζει η ημέρα των αποφάσεων – Πότε ανακοινώνονται τα μέτρα και τι πιθανώς να σημαίνει η αλλαγή

Αλλάζει η ημέρα των αποφάσεων – Πότε ανακοινώνονται τα μέτρα και τι πιθανώς να σημαίνει η αλλαγή

Αλλαγή στο πρόγραμμα φαίνεται να υπάρχει, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για μετάθεση του κρίσιμου Υπουργικού Συμβουλίου ενόψει περιοριστικών μέτρων, για την Παρασκευή.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες τουThemaOnline, το Υπουργικό Συμβούλιο μετατίθεται από την Πέμπτη που ήταν αρχικά προγραμματισμένο, για την Παρασκευή (08/01) το πρωί.

Αμέσως μετά την λήξη της συνεδρίας θα ανακοινωθούν τα μέτρα, τα οποία πιθανότατα θα τεθούν σε ισχύ από την επόμενη ημέρα, δηλαδή το Σάββατο (09/01).

Όπως πληροφορούμαστε, χρειάζεται περισσότερη προετοιμασία για τα επικείμενα μέτρα που θα ανακοινωθούν, κάτι το οποίο παραπέμπει στην οριστικοποίηση μιας μορφής lockdown.

Μόλις τώρα έχει εκδοθεί και ανακοίνωση από την Προεδρία, στην οποία αναγράφεται το νέο Πρόγραμμα.

Όπως μπορούμε να δούμε, μετατίθεται για την Παρασκευή και το Συμβούλιο Αρχηγών για τον προϋπολογισμό. Στις 10 το πρωί ο Πρόεδρος θα προεδρεύσει σύσκεψης με τους αρχηγούς των κομμάτων, στην παρουσία και του Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων, για τον κρατικό προϋπολογισμό, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Στις 11.30πμ θα προεδρεύσει συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Δείτε εδώ αναλυτικό ρεπορτάζ: ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Κλείδωσε το lockdown - Ποιες επιχειρήσεις την πληρώνουν

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE