ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Ο Νικολάου έμεινε φανερά εκτεθειμένος στα μάτια της κοινής γνώμης – Πρέπει να τον αποβάλει η ΚΟΠ»

«Ο Νικολάου έμεινε φανερά εκτεθειμένος στα μάτια της κοινής γνώμης – Πρέπει να τον αποβάλει η ΚΟΠ»

Δηλώσεις στην PrimeTel έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, πριν από την έναρξη του αποψινού ντέρμπι με αντίπαλο τον Απόλλωνα, όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση των «πράσινων» για τον Στέλιο Νικολάου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ομόνοια για το πόρισμα με ΑΠΟΕΛ: «Δύο ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ παραβίασης πρωτοκόλλου – Έρευνα στα όρια της συγκάλυψης»

Συγκεκριμένα είπε:

«Η ανακοίνωση μας είχε ως στόχο να αποδείξει πόσο πρόχειρη και στα όρια της συγκάλυψης ήταν η δουλειά που έκανε ο Στέλιος Νικολάου στο πόρισμα του. Αναφέρονται δύο περιπτώσεις που υπάρχει παραβίαση πρωτοκόλλου. Είναι δύο ξεκάθαρες περιπτώσεις. Ο κύριος Νικολάου επέλεξε να πάρει καταθέσεις μόνο από τρία άτομα. Δύο από το ΑΠΟΕΛ και έναν από την Ομόνοια, ενώ υπήρχαν ένα σωρό άλλα άτομα που ήταν άμεσα εμπλεκόμενα. Ο κύριος Νικολάου έμεινε φανερά εκτεθειμένος στα μάτια της κοινής γνώμης με το πόρισμα. Η ΚΟΠ θα πρέπει να αποβάλει από τους κόλπους της τον κύριο Νικολάου».

The post «Ο Νικολάου έμεινε φανερά εκτεθειμένος στα μάτια της κοινής γνώμης – Πρέπει να τον αποβάλει η ΚΟΠ» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top