ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φερέρ: «Σημείο κλειδί το δεύτερο γκολ – Είναι άκρως σημαντικό στα δύσκολα να υπάρχει ηρεμία»

Φερέρ: «Σημείο κλειδί το δεύτερο γκολ – Είναι άκρως σημαντικό στα δύσκολα να υπάρχει ηρεμία»

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα στο “ΑΕΚ Αρένα” ανάμεσα στην ΑΕΚ και την ΕΝΠ, ο προπονητής της Παραλιμνίτικης ομάδας, Κάρλος Φερέρ.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες για αυτούς τους τρεις σημαντικούς βαθμούς, ειδικά μετά τον τελευταίο αγώνα που χάσαμε τη νίκη στα τελευταία 30 δευτερόλεπτα και ήταν κάτι που μας πόνεσε. Καταφέραμε να ανακάμψουμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα μέσα στην έδρα της και είμαι χαρούμενος γι΄ αυτό.

Στόχος ήταν να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα για να τους προσθέσουμε περισσότερο άγχος και τα καταφέραμε με ένα γρήγορο γκολ. Μετά ήμασταν συμπαγείς στην άμυνα και ελέγξαμε τις κινήσεις της ΑΕΚ, που ήταν λογικό να μας πιέσει. Μετά το 1-1 φανήκαμε τυχεροί και ήταν σημείο κλειδί που πήραμε αμέσως κεφάλι στο σκορ και μας βοήθησε στην προσπάθεια μας».

Για το τι άλλαξε στα τελευταία παιχνίδια και η ΕΝΠ φέρνει καλά αποτελέσματα: «Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Και σε προηγούμενους αγώνες ήμασταν καλοί. Απέναντι στην Ανόρθωση κάναμε καλή εμφάνιση και μπορούσαμε να έχουμε βαθμό ή βαθμούς. Ακολούθησαν δύο αγώνες εντός έδρας που δεν ήμασταν καλοί, όμως συνεχίσαμε να πιστεύουμε, συνεχίσαμε να προσπαθούμε και να βελτιωνόμαστε. Ήταν άκρως σημαντικό να πιστεύουμε στην ομάδα μας ακόμα και όταν δεν είναι καλά τα αποτελέσματα, από τον πρόεδρο, τους ποδοσφαιριστές και τους οπαδούς και στα δύσκολα να υπάρχει ηρεμία».

Για το ότι η ΕΝΠ έχει καλύτερα αποτελέσματα κόντρα στις μεγάλες ομάδες: «Το να κερδίζεις μία καλή ομάδα σε ένα τέτοιο στάδιο, πρέπει να σου δώσει περισσότερα. όπως και η νίκη που κάναμε απέναντι στο ΑΠΟΕΛ. Αυτά δίνουν πολλά, αλλά πρέπει να είμαστε δυνατοί και στη δική μας έδρα. Εκτός έδρας έχουμε καλά αποτελέσματα, αλλά όχι στο σπίτι μας και πρέπει να το δουλέψουμε αυτό. Βλέπω ένα πρωτάθλημα ίσο που όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους. Έχουμε την ΑΕΛ και την Ομόνοια, δύο ομάδες πολύ καλές. Το πρόγραμμα είναι πολύ δύσκολο, οπότε αποκτά ακόμα περισσότερη σημασία η νίκη μας».

Για το αν θα κερδίσουν και την ΑΕΛ: «Θα προσπαθήσουμε, για μένα είναι πολύ καλή ομάδα που αγωνίζεται με αυτοπεποίθηση, όμως χρειαζόμαστε τους τρεις βαθμούς. Είναι ένα πρωτάθλημα που αποδείξαμε πως μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιονδήποτε αντίπαλο και θα το προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις».

The post Φερέρ: «Σημείο κλειδί το δεύτερο γκολ – Είναι άκρως σημαντικό στα δύσκολα να υπάρχει ηρεμία» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top