ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φάνου: «Αν κάτσουμε να σκεφτούμε ότι πετύχαμε κάτι, θα καταστρέψουμε ότι χτίζουν τα παιδιά»

Φάνου: «Αν κάτσουμε να σκεφτούμε ότι πετύχαμε κάτι, θα καταστρέψουμε ότι χτίζουν τα παιδιά»

Δείτε τι δήλωσε στην PrimeTel μετά το τέλος του αγώνα στο “ΑΕΚ Αρένα” ανάμεσα στην ΑΕΚ και την ΕΝΠ, ο εκπρόσωπος Τύπου της Παραλιμνίτικης ομάδας, Κωνσταντίνος Φάνου.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια σε προπονητή και παίκτες, χαιρόμαστε γιατί η ομάδα δείχνει χαρακτήρα και ποιότητα απέναντι στους μεγάλους, προβληματιζόμαστε όμως, γιατί δεν το κάνει απέναντι σε υποδεέστερους αντιπάλους.

Ακόμη δεν έχει κριθεί τίποτε, είναι μεγάλη η απόσταση που έχουμε να διανύσουμε. Αν κάτσουμε να σκεφτούμε ότι πετύχαμε κάτι, θα καταστρέψουμε ότι χτίζουν τα παιδιά. Θέλουμε να μείνουμε προσγειωμένοι, το μεγαλύτερο κέρδος είναι ότι κάναμε ξανά τον κόσμο μας υπερήφανο.

Όταν κερδίζεις τρεις φορές μεγάλους αντιπάλους, χτίζεις αυτοπεποίθηση και δείχνεις ότι μπορείς περισσότερα απ΄ όσα έχεις δείξει μέχρι στιγμής. Θα περιμένουμε να δούμε πόσο θα μας βοηθήσουν οι νεοφερμένοι παίκτες και ακολούθως θα δούμε για τις υπόλοιπες προσθήκες.

Η απόφαση μας για ενίσχυση είναι ειλημμένη, θα διορθώσουμε τα λάθη του καλοκαιριού. Ένας μεσοεπιθετικός ίσως την ερχόμενη εβδομάδα να είναι στο ρόστερ, αλλά για την τέταρτη προσθήκη θα περιμένουμε περισσότερο».

The post Φάνου: «Αν κάτσουμε να σκεφτούμε ότι πετύχαμε κάτι, θα καταστρέψουμε ότι χτίζουν τα παιδιά» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top