Σόκαρε την Άντερλεχτ η Λέουβεν! Έμεινε στον πάγκο ο Τάμαρι… (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)

Σόκαρε την Άντερλεχτ η Λέουβεν! Έμεινε στον πάγκο ο Τάμαρι… (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)

Με τέρμα του Τόμας Ανρί στο 87’, η Λέουβεν υπερασπίστηκε την έδρα της και πήρε την νίκη με 1-0 απέναντι στην αποκαρδιωτική Άντερλεχτ.

Ούτε η Άντερλεχτ δεν μπόρεσε να σταματήσει την ξέφρενη πορεία της Λέουβεν στην πρώτη κατηγορία του βελγικού πρωταθλήματος, αφού οι νεοφώτιστοι επικράτησαν με 1-0 της ομάδας του Βινσέντ Κομπανί και ανέβηκαν στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Την κατά τα άλλα φτωχή σε θέαμα νίκη των γηπεδούχων, «σφράγισε» με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 87ο λεπτό ο Τόμας Ανρί. Όσο και αν οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων δημιουργώντας μάλιστα και 19 τελικές ευκαιρίας (πέντε στον στόχο), το πολυπόθητο γκολ δεν ήρθε ποτέ.

Έτσι η Λέουβεν με την σημερινή της νίκη για την 20η αγωνιστική της Belgian Pro League, διεύρυνε το σερί που την θέλει από την αρχή της σεζόν να σκοράρει σε όλα της τα ματς.

Αναλυτικά, η 30ή αγωνιστική:

Σάββατο 9/1
Βάρεγκεμ-Μουσκρόν 1-0
(9′ Βόσεν)

Κορτράικ-Γκενκ 2-1
(23′, 54′ Χαμπίμπ-41′ Ονουάτσου)

Σερκλ Μπριζ-Εουπεν 1-2
(53′ Χόγκας-69′, 76′ Πρέβιακ)

Οστάνδη-Σαρλερουά 3-2
(5′ Σακαλά, 58′ Χέντρι, 63′ Χιουλσάγκερ-37′ Νίκολσον,75′ Ρεζαεϊ)

Κυριακή 10/1

Μαλίν-Αντβέρπ 3-0
(59’ Σούφς, 63’,67’ Χάιρεμανς)

Μπίρσοτ-Γάνδη 1-1
(23’ Κουλιμαπλί – 43’ Κούμς)

Λέουβεν-Αντερλεχτ 1-0
(87’ Ανρί)

Σεν Τρόυιντεν-Κλαμπ Μπριζ 21:45

Δευτέρα 11/1
Σταντάρ Λιέγης-Μπέβερεν 21:45

Πηγή: sport-fm.gr

The post Σόκαρε την Άντερλεχτ η Λέουβεν! Έμεινε στον πάγκο ο Τάμαρι… (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.