Αυτοφυή καλλωπιστικά φυτά και η φυτωριακή παραγωγή τους

Αυτοφυή καλλωπιστικά φυτά και η φυτωριακή παραγωγή τους

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Αρχιτεκτονικής Τοπίου του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου διοργανώνει Ανοικτή Διάλεξη με θέμα:

"Αυτοφυή καλλωπιστικά φυτά και η φυτωριακή παραγωγή τους " με ομιλήτρια την καθηγήτρια Θεωδόρα Μέρου του Τμήματος Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος Δράμας, του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας.

Το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021 στις 10:00-11.00 στο πλαίσιο του μαθήματος του Μεταπτυχιακού "Plant Characteristics and Ecology".

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE