ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Κέρασε» ασπιρίνες στην… άρρωστη Ντόρτμουντ η Μπάγερ Λεβερκούζεν (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

«Κέρασε» ασπιρίνες στην… άρρωστη Ντόρτμουντ η Μπάγερ Λεβερκούζεν (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

 

Παρά την αλλαγή προπονητή, η Μπορούσια Ντόρτμουντ δεν μπορεί να βρει σταθερό βηματισμό, κάτι που είναι αδύνατον να γίνει όσο είναι τόσο ευάλωτη αμυντικά. Οι Βεστφαλοί δεν μπορούσαν να βρουν αντίδοτο στους ταχύτατους επιθετικούς της Μπάγερ Λεβερκούζεν που έβγαλαν πάρα πολλές φάσεις με το 2-1 να μοιάσει μικρό για τις ασπιρίνες που σκαρφάλωσαν στην δεύτερη θέση.

Το πρώτο μέρος ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για τους γηπεδούχους που άνοιξαν το σκορ με τον Ντιαμπί (17’) και είχαν ουκ ολίγες μεγάλες στιγμές με τους Βιρτς (2’), Ντιαμπί (27’, 36’) και Αλάριο (45’) σε ένα εντυπωσιακό ημίχρονο για τις ασπιρίνες.

Κόντρα στην ροή του ματς ο Μπραντ έφερε το παιχνίδι στα ίσα (69’, 1-1), όμως ο κορυφαίος του γηπέδου Φλόριαν Βιρτς είπε την τελευταία λέξη (80’, 2-1), σε μία νίκη που ανέβασε την Λεβερκούζεν στην δεύτερη θέση και στο -4 από την κορυφή.

Σε κακό χάλι η Χέρτα Βερολίνου που διαλύθηκε με 0-3 από την Χόφενχαϊμ και βλέπει με αγωνία την απόσταση της από την ζώνη υποβιβασμού να παραμένει κοντινή. Το χαμένο πέναλτι του Πιάτεκ (12’) διέλυσε ψυχολογικά τους γηπεδούχους, που δέθηκαν τρία γκολ από τους Ρούντι (33’) και Κράμαριτς (68’, 88’) σε μία ήττα που ίσως σηματοδοτήσει εξελίξεις.

Στο τρίτο παιχνίδι της ημέρας, η πολύ σταθερή Βόλφσμπουργκ πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Μάιντς με 0-2 (65’ Μπιάλεκ, 79’ Βέγκχορστ) και έπιασε την Ντόρτμουντ στους 29 βαθμούς.

Πηγή: Sdna.gr

The post «Κέρασε» ασπιρίνες στην… άρρωστη Ντόρτμουντ η Μπάγερ Λεβερκούζεν (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top