ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Καθάρισε» σε πέντε λεπτά η Μπιλμπάο

«Καθάρισε» σε πέντε λεπτά η Μπιλμπάο

Τεράστια νίκη για την Αθλέτικ Μπιλμπάο που μέσα σε πέντε λεπτά στο τέλος του παιχνιδιού, καθάρισε με 2-0 την Ουέσκα στο «San Mamés» κι επέτρεψε στα τρίποντα μετά από τέσσερεις συνεχόμενες απώλειες.

 

Τεράστια νίκη για την Αθλέτικ Μπιλμπάο που μέσα σε πέντε λεπτά στο τέλος του παιχνιδιού, καθάρισε με 2-0 την Ουέσκα στο «San Mamés» κι επέτρεψε στα τρίποντα μετά από τέσσερεις συνεχόμενες απώλειες. Κάκιστο παιχνίδι από τις δύο ομάδες που δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κάτι το ιδιαίτερο παρά ελάχιστες ευκαιρίες και όλα έδειχναν πως η αναμέτρηση πήγαινε για ένα ”σβηστό” 0-0. Τελικά με ένα πέναλτι στο 86′ και μία κεφαλιά στις καθυστερήσεις, η Μπιλμπάο έκανε το καθήκον της απέναντι στην ουραγό κι επέστρεψε στις νίκες.

Η Ουέσκα είχε την πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού στο 25′ με σουτ του Οντιβέρος εκτός περιοχής που πέρασε λίγο έξω. Στο 31′ η Μπιλμπάο απείλησε με κεφαλιά του Βέσγα, μετά από γύρισμα του Γιούρι, που πέρασε λίγο έξω. Στο 43′ νέα καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους με σουτ του Οντιβέρος από πλάγια θέση που απέκρουσε ο Ουνάι Σιμόν.

Η Ουέσκα είχε την πρώτη καλή στιγμή του δεύτερου μέρους στο 74′ με πολύ μακρινή εκτέλεση φάουλ του Οντιβέρος που πέρασε λίγο έξω. Στο 85′ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι για μαρκάρισμα του Πουλίδο στον Κόδρο, φάση στην οποία ο αμυντικός των φιλοξενούμενων αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Την εκτέλεση ανάλαβε ο Κόδρο κανόνας το 1-0. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων η Μπιλμπάο τελείωσε το παιχνίδι με τον Μορκίγιο να εκτελεί ένα κόρνερ και τον Ουνάι Νούνιεθ με κεφαλιά να κάνει το 2-0.

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ουνάι Σιμόν, Ινίγο Μαρτίνεθ, Ουνάι Νούνιεθ, Γιούρι, Κάπα (71′ Ντε Μάρκος), Ντάνι Γκαρθία (45′ Βενθεδόρ), Μουνιαΐν (82′ Σάνσετ), Βέσγα, Μπερενγκέρ, Ινιάκι Γουίκιαμς (82′ Μορκίγιο), Βιγιαλίμπρε (66′ Κόδρο)

ΟΥΕΣΚΑ: Άλβαρο Φερνάντεθ, Σιόβας, Χάβι Γκαλάν, Μαφέο (22′ Πέδρο Λόπες), Πουλίδο, Πέδρο Μοσκέρα, Μικέλ Ρίκο (61′ Ντουμπιά), Μπόρχα Γκαρθία (72′ Εσκρίτσε), Οντιβέρος, Οκαζάκι (61′ Ράφα Μιρ), Φερέιρο (72′ Σεονάνε)

LA LIGA – 14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Γήπεδο: Estadio San Mamés

Πηγή: Aek365.org

The post «Καθάρισε» σε πέντε λεπτά η Μπιλμπάο appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Επεισόδια έξω από ΑΔΕ Λεμεσού: Αύριο η απόφαση για τους 10 που συνελήφθησαν - Τα αδικήματα που τους βαραίνουν

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Ιωάννα Τούνη: Ο προβληματισμός που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους – «Δεν ξέρω τι πάει λάθος»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top