ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Ομπάμπα επέλεξε Αντετοκούνμπο για ηγέτη της ομάδας του

Ο Ομπάμπα επέλεξε Αντετοκούνμπο για ηγέτη της ομάδας του

O Μπάρακ Ομπάμα επέλεξε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο έναντι των Ντόντσιτς, Ουίλιαμσον στο ερώτημα ποιον θα επέλεγε ως ηγέτη για να φτιάξει ομάδα για πρωτάθλημα, τονίζοντας ότι θέλει να δει τον Greek Freak να βάζει το μακρινό σουτ στο παιχνίδι του.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει αποκτήσει αμέτρητους θαυμαστές στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού με το παιχνίδι του και σε αυτή την κατηγορία ανήκει ένας πολιτικός που λατρεύει το μπάσκετ, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα.

Είναι μάλιστα τόσο καλή η άποψή του για τον Έλληνα σούπερ σταρ του NBA ώστε να επιλέξει εκείνον έναντι των ούκα Ντόντσιτς και Ζάιον Ουίλιαμσον, για τον παίκτη που θα επέλεγε να χτίσει πάνω του μία ομάδα για να διεκδικήσει το δαχτυλίδι του πρωταθλητή.

“Υποθέτουμε πως η ομάδα σας θα προσπαθήσει να κερδίσει ένα πρωτάθλημα τα επόμενα 12 χρόνια. Γιάννης, Λούκα ή Ζάιον”, ήταν το ερώτημα που τέθηκε από τον Μπίλ Σίμονς κατά τη διάρκεια podcast στο οποίο συμμετείχε ο Ομπάμα, με τον άλλοτε ηγέτη των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ να δίνει την ψήφο του στον Αντετοκούνμπο βάζοντας έναν αστερίσκο όσον αφορά στην επιλογή του να μην παίρνει πολλές προσπάθειες από μέση και μακρινή απόσταση

“Θέλω να δω αν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα βάλει στο παιχνίδι του το σουτ μέσης απόστασης φέτος. Όλοι ανησυχούν αν ο Γιάννης μπορεί να σουτάρει τρίποντο, αν μπορεί να σκοράρει από μακριά.

Αν το πετύχει, θα είναι ακαταμάχητος. Αν για παράδειγμα, έχει το σουτ του Καρλ Μαλόουν ή ακόμα και του Καγουάι Λέοναρντ στα κρίσιμα, ποιος θα μπορέσει να τον σταματήσει;

Αν δεν το βελτιώσει, θα επέλεγα τον Λούκα Ντόντσιτς, επειδή είναι πιο ταλαντούχος, αν και ο Ζάιον Ουίλιαμσον είναι ο πιο διασκεδαστικός παίκτης για να βλέπεις”, είπε χαρακτηριστικά για τον ηγέτη των Μιλγουόκι Μπακς ο άλλοτε Πλανητάρχης.

Πηγή: Sport24.gr

The post Ο Ομπάμπα επέλεξε Αντετοκούνμπο για ηγέτη της ομάδας του appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διοικητική έρευνα διέταξε η Υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου, σχετικά με τα αίτια της πυρκαγιάς στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, η οποία συνεχίζει να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top