ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στέρηση άδειας σε 24χρονο που «πετούσε» με 207 χιλιόμετρα στον αυτοκινητόδρομο

Στέρηση άδειας σε 24χρονο που «πετούσε» με 207 χιλιόμετρα στον αυτοκινητόδρομο

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας επέβαλε σήμερα στέρηση άδειας σε 24χρονο, που στις 3 Ιανουαρίου οδηγούσε το αυτοκίνητο του στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Κοφίνου, με διπλάσια ταχύτητα από το επιτρεπόμενο όριο.

 
Σήμερα ήταν προγραμματισμένο να αρχίσει ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας η εκδίκαση υπόθεσης στην οποία νεαρός ηλικίας 24 ετών εντοπίστηκε στις 3 Ιανουαρίου από την Αστυνομία να οδηγεί  το αυτοκίνητο του στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Κοφίνου, με ταχύτητα 207 χιλιόμετρα ανά ώρα, αντί 100 που είναι το επιτρεπόμενο όριο.
 
Το Δικαστήριο αφού όρισε την 9η Μαρτίου ως ημερομηνία για ανάγνωση γεγονότων και επιβολή ποινής στον 24χρονο, διέταξε όπως μέχρι τότε του στερηθεί το δικαίωμα κατοχής άδειας οδηγού.  
 
Υπενθυμίζεται ότι λίγο πριν τις έντεκα το πρωί της 3ης Ιανουαρίου, περίπολο της ΟΠΟΔ Αρχηγείου, εντόπισε στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας - Κοφίνου, νεαρό να οδηγεί το αυτοκίνητό του, με ταχύτητα 207 χιλιόμετρα ανά ώρα, αντί 100 που είναι το επιτρεπόμενο όριο.

Ο 24χρονος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της υπερβολικής ταχύτητας και μεταφέρθηκε σε Αστυνομικό Σταθμό όπου κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συνεχίζεται η διαμάχη στη Δρομολοξιά - «Χτύπησε τη σύζυγό μου» - «Όλα όσα ακούστηκαν δεν ευσταθούν στην πραγματικότητα»

Στην Αστυνομία για κατάθεση με τους γονείς του ο 10χρονος για τις ζημιές στο Δημοτικό Λιβαδιών - Ψάχνουν και άλλα πρόσωπα

Απεβίωσε Κύπριος κατάδικος των Φυλακών - Ποια η αιτία

«Μίλησε» η νεκροτομή του 30χρονου Ευτύχιου Χαρίτου – Τα ευρήματα

Δίκη για το Μάτι: Ασκήθηκε έφεση από την Εισαγγελία για την απόφαση

Eurovision 2024: Ξεπέρασε το 50% στην τηλεθέαση το ΡΙΚ - Το εντυπωσιακό ποσοστό την ώρα της ανακοίνωσης



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top