2η Πρόσκληση για συμμετοχή επιπρόσθετων Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων και Τουριστικών Καταλυμάτων στο «Σχέδιο Ενίσχυσης Εγχώριου Τουρισμού»

2η Πρόσκληση για συμμετοχή επιπρόσθετων  Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων και Τουριστικών Καταλυμάτων  στο «Σχέδιο Ενίσχυσης Εγχώριου Τουρισμού»

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, το Υφυπουργείο Τουρισμού υλοποιεί «Έκτακτο Σχέδιο Ενίσχυσης του Εγχώριου Τουρισμού», η διάρκεια του οποίου επεκτάθηκε μέχρι την 31η Μαρτίου 2021.

Για την συμμετοχή πρόσθετων ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και τουριστικών καταλυμάτων το Υφυπουργείο Τουρισμού ανακοινώνει 2η πρόσκληση συμμετοχής.

Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετάσχουν, μπορούν να υποβάλουν σχετική δήλωση συμμετοχής, η οποία βρίσκεται αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Υφυπουργείου Τουρισμού www.tourism.gov.cy (στήλη Ανακοινώσεις).

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής δήλωσης συμμετοχής στο Σχέδιο είναι η Παρασκευή 29 Ιανουαρίου στις 11.00 π.μ.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τη δήλωση συμμετοχής τους εμπρόθεσμα, δεδομένου ότι δεν θα γίνονται αποδεκτές εκπρόθεσμες αιτήσεις.

Οι πρόσθετες επιχειρήσεις που θα εγκριθούν, θα μπορούν να ενταχθούν στο Σχέδιο από την 1.2.2021, το οποίο εννοείται ότι θα λειτουργήσει, υπό την προϋπόθεση της άρσης των περιοριστικών μέτρων λόγω της πανδημίας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ στην Corriere della Sera: «Είχαμε ένα μόνο συμβάν σε βρετανική βάση - Η Κύπρος δεν δέχθηκε ποτέ επίθεση»

ΠτΔ στην Corriere della Sera: «Είχαμε ένα μόνο συμβάν σε βρετανική βάση - Η Κύπρος δεν δέχθηκε ποτέ επίθεση»

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα έπρεπε να προωθήσει μια πρωτοβουλία αποκλιμάκωσης, μαζί με τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους εταίρους: είναι η προσδοκία των ηγετών της περιοχής», δήλωσε σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE