ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Πεθυμήσατε συγγενείς και φίλους; - Αυτά ισχύουν για συναθροίσεις σε οικίες

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Πεθυμήσατε συγγενείς και φίλους; - Αυτά ισχύουν για συναθροίσεις σε οικίες

Μικρές αλλά σημαντικές χαλαρώσεις προέκυψαν και σε ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα που απασχολούν τον Κύπριο πολίτη, αυτό των συναθροίσεων σε οικίες.

Όπως αναφέρθηκε στις εξαγγελίες του υπουργού Υγείας, Κωνσταντίνου Ιωάννου από την ερχόμενη Δευτέρα (1η Φεβρουαρίου) θα επιτρέπεται η επίσκεψη σε σπίτια μέχρι 2 ατόμων νοουμένου όμως ότι πρόκειται για συγγενείς 1ου ή 2ου βαθμού.

Από τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου, θα υπάρξει περαιτέρω χαλάρωση της σκληρής απαγόρευσης συνάθροισης σε οικίες αφού ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί σε 4.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

THEMASPORTS: Πιο Δυναμικό. Πιο Αποκλειστικό. Πιο Μπροστά.

THEMASPORTS: Πιο Δυναμικό. Πιο Αποκλειστικό. Πιο Μπροστά.

Σε μια εποχή όπου η ενημέρωση εξελίσσεται με ταχύτητα… πρωταθλητισμού, το Themasports πραγματοποιεί ένα εντυπωσιακό άλμα στο μέλλον. Παρουσιάζει τη νέα του εικόνα, τη νέα του φιλοσοφία, αλλά και έναν ανανεωμένο αέρα που στοχεύει να αλλάξει τα δεδομένα στο αθλητικό ρεπορτάζ στην Κύπρο.