ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Πεθυμήσατε συγγενείς και φίλους; - Αυτά ισχύουν για συναθροίσεις σε οικίες

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Πεθυμήσατε συγγενείς και φίλους; - Αυτά ισχύουν για συναθροίσεις σε οικίες

Μικρές αλλά σημαντικές χαλαρώσεις προέκυψαν και σε ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα που απασχολούν τον Κύπριο πολίτη, αυτό των συναθροίσεων σε οικίες.

Όπως αναφέρθηκε στις εξαγγελίες του υπουργού Υγείας, Κωνσταντίνου Ιωάννου από την ερχόμενη Δευτέρα (1η Φεβρουαρίου) θα επιτρέπεται η επίσκεψη σε σπίτια μέχρι 2 ατόμων νοουμένου όμως ότι πρόκειται για συγγενείς 1ου ή 2ου βαθμού.

Από τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου, θα υπάρξει περαιτέρω χαλάρωση της σκληρής απαγόρευσης συνάθροισης σε οικίες αφού ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί σε 4.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιράν – Ισραήλ – ΗΠΑ: Ο πόλεμος μαίνεται, τα τάνκερ καίγονται και οι απειλές συνεχίζονται

Ιράν – Ισραήλ – ΗΠΑ: Ο πόλεμος μαίνεται, τα τάνκερ καίγονται και οι απειλές συνεχίζονται

Σε επικίνδυνη κλιμάκωση μπαίνει ο πόλεμος στην Μέση Ανατολή, με το Ισραήλ, το Ιράν και τις ΗΠΑ, να συνεχίζουν τις επιθέσεις, αλλά ταυτόχρονα να δηλώνουν έτοιμοι να συνεχίσουν «όσο χρειαστεί», την στιγμή που ο Λίβανος συνεχίζει να δέχεται επιθέσεις και το πετρέλαιο να συνεχίζει την ανοδική του πορεία.

BEST OF TOTHEMAONLINE