ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Πεθυμήσατε συγγενείς και φίλους; - Αυτά ισχύουν για συναθροίσεις σε οικίες

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Πεθυμήσατε συγγενείς και φίλους; - Αυτά ισχύουν για συναθροίσεις σε οικίες

Μικρές αλλά σημαντικές χαλαρώσεις προέκυψαν και σε ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα που απασχολούν τον Κύπριο πολίτη, αυτό των συναθροίσεων σε οικίες.

Όπως αναφέρθηκε στις εξαγγελίες του υπουργού Υγείας, Κωνσταντίνου Ιωάννου από την ερχόμενη Δευτέρα (1η Φεβρουαρίου) θα επιτρέπεται η επίσκεψη σε σπίτια μέχρι 2 ατόμων νοουμένου όμως ότι πρόκειται για συγγενείς 1ου ή 2ου βαθμού.

Από τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου, θα υπάρξει περαιτέρω χαλάρωση της σκληρής απαγόρευσης συνάθροισης σε οικίες αφού ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί σε 4.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

 Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Η διαδικασία στο Κυπριακό προχωρά με αργό ρυθμό αλλά είναι δυναμική, δήλωσε στο τουρκικό πρακτορείο ειδήλωσεη ΑΝΚΑ η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την Κύπρο, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι για να καταστεί δυνατή η μετάβαση σε διευρυμένη συνάντηση 5+1 απαιτείται η υλοποίηση συγκεκριμένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης. «Το 5+1 δεν έχει εγκαταλειφθεί, αλλά θα εξεταστεί μόνο όταν ‘οι συνθήκες ωριμάσουν’», ανέφερε.

BEST OF TOTHEMAONLINE