ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Πεθυμήσατε συγγενείς και φίλους; - Αυτά ισχύουν για συναθροίσεις σε οικίες

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Πεθυμήσατε συγγενείς και φίλους; - Αυτά ισχύουν για συναθροίσεις σε οικίες

Μικρές αλλά σημαντικές χαλαρώσεις προέκυψαν και σε ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα που απασχολούν τον Κύπριο πολίτη, αυτό των συναθροίσεων σε οικίες.

Όπως αναφέρθηκε στις εξαγγελίες του υπουργού Υγείας, Κωνσταντίνου Ιωάννου από την ερχόμενη Δευτέρα (1η Φεβρουαρίου) θα επιτρέπεται η επίσκεψη σε σπίτια μέχρι 2 ατόμων νοουμένου όμως ότι πρόκειται για συγγενείς 1ου ή 2ου βαθμού.

Από τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου, θα υπάρξει περαιτέρω χαλάρωση της σκληρής απαγόρευσης συνάθροισης σε οικίες αφού ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί σε 4.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE