ΛΙΣΤΑ ΓΙΩΡΚΑΤΖΗ: Αύριο η ψήφιση και δημοσιοποίηση της

ΛΙΣΤΑ ΓΙΩΡΚΑΤΖΗ: Αύριο η ψήφιση και δημοσιοποίηση της

Στην Ολομέλεια της Βουλής οδηγείται αύριο η απόφαση για δημοσιοποίηση της λίστας Γιωρκάτζη από το σώμα.  Αφού ψηφιστεί η απόφαση από την Ολομέλεια η λίστα θα δοθεί στη δημοσιότητα μέσω της ιστοσελίδας της Βουλής.

Κατά τη σημερινή συνεδρία της Ad Hoc  Επιτροπής για τη Διερεύνηση Θεμάτων που αφορούν σε Δάνεια Πολιτικά Εκτεθειμένων Προσώπων συζητήθηκε ο τρόπος της δημοσιοποίησης της λίστας και αποφασίστηκε όπως αυτή δοθεί μέσω της ιστοσελίδας ως μέρος των πρακτικών της αυριανής συνεδρίας.

Σε δηλώσεις του μετά τη συνεδρία της Επιτροπής ο Πρόεδρος της  Βουλής Αδάμος Αδάμου εξέφρασε την ανακούφιση του για το γεγονός ότι αυτή η υπόθεση ολοκληρώνεται και διαβεβαίωσε ότι η Επιτροπή θα συνεχίσει τις εργασίες της και για άλλα ζητήματα.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE