Η AstraZeneca ειδοποίησε ότι δεν επιβεβαιώνει την παρουσία της στη συντονιστική επιτροπή της ΕΕ

Η AstraZeneca ειδοποίησε ότι δεν επιβεβαιώνει την παρουσία της στη συντονιστική επιτροπή της ΕΕ

Η AstraZeneca ειδοποίησε ότι δεν επιβεβαιώνει την παρουσία της στη συντονιστική επιτροπή της ΕΕ.

Η αναπληρώτρια επικεφαλής εκπρόσωπος της Κομισιόν Ντάνα Σπίναντ, δήλωσε σήμερα κατά την ενημέρωση προς τον Τύπο μετά το πέρας της συνεδρίασης του Κολεγίου των Επιτρόπων ότι η εταιρεία AstraZeneca ειδοποίησε σήμερα το πρωί την Κομισιόν πως δεν επιβεβαιώνει τη συμμετοχή της στη σημερινή συνεδρίαση της συντονιστικής επιτροπής της ΕΕ για τον εμβολιασμό.

Τη Δευτέρα η αρμόδια Επίτροπος Στέλλα Κυριακίδου είχε ζητήσει να πληροφορηθεί επακριβώς η Κομισιόν ποιες δόσεις έχουν παραχθεί από την AstraZeneca και, μέχρι στιγμής, πού ακριβώς και αν ή σε ποιον έχουν παραδοθεί.

H αναπληρώτρια επικεφαλής εκπρόσωπος της Κομισιόν επιβεβαίωσε ότι το θέμα της πορείας του εμβολιασμού συζητήθηκε ως σημείο Β στο Κολέγιο των Επιτρόπων.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σύγκρουση με φόντο το «Συμβούλιο Τραμπ»: «Ιστορική Διολίσθηση» βλέπει το ΑΚΕΛ – «Τέλος στην πολιτική της άδειας καρέκλας» απαντά η Κυβέρνηση

Σύγκρουση με φόντο το «Συμβούλιο Τραμπ»: «Ιστορική Διολίσθηση» βλέπει το ΑΚΕΛ – «Τέλος στην πολιτική της άδειας καρέκλας» απαντά η Κυβέρνηση

Η απόφαση της κυβέρνησης Χριστοδουλίδη να συμμετάσχει στη συνάντηση του υπό συγκρότηση «Συμβουλίου Ειρήνης» του Ντόναλντ Τραμπ πυροδότησε μια νέα, σφοδρή σύγκρουση ανάμεσα στο ΑΚΕΛ και το Προεδρικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE