Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το δείπνο - «Είμαι ικανοποιημένος από τη συζήτηση, αν με ρωτάτε για το θετικό πρόσημο θα δούμε αύριο»
Τις πρώτες του δηλώσεις μετά το δείπνο με τον ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες παραχώρησε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης.

Η Πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν ανακοίνωσε ότι «συνεργαζόμαστε με φαρμακευτικές εταιρείες για να διασφαλίσουμε την παράδοση εμβολίων στους Ευρωπαίους» και πως οι εταιρείες ΒιοNTech και Pfizer, «θα παράσχουν 75 εκατομμύρια πρόσθετες δόσεις το δεύτερο τρίμηνο του έτους - και έως 600 εκατομμύρια συνολικά το 2021».
Χθες το βράδυ η Πρόεδρος είχε ανακοίνωσε συμφωνία με την AstraZeneca να παραδώσει συνολικά 40 εκ. δόσεις στην ΕΕ το πρώτο τρίμηνο του 2021.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




