ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τον έχουν ΣΗΜΕΙΩΜΕΝΟ και για το καλοκαίρι τον Βάγκνερ – Ακόμη μια ερυθρόλευκη ανακάλυψη!

Τον έχουν ΣΗΜΕΙΩΜΕΝΟ και για το καλοκαίρι τον Βάγκνερ – Ακόμη μια ερυθρόλευκη ανακάλυψη!

Ένα από τα πιο… καυτά ονόματα της φετινής σεζόν είναι ο Τσέχος επιθετικός της Νέας Σαλαμίνας, Τόμας Βάγκνερ.

Για ακόμη μια χρονιά η Νέα Σαλαμίνα συνέχισε την… παράδοση της να φέρνει εξαιρετικούς επιθετικούς. Μετά την αποχώρηση του Κίνγκσλεϊ το περασμένο καλοκαίρι οι ερυθρόλευκοι έφεραν στην Κύπρο τον 30χρονο Τσέχο φορ και τα δίχτυα συνέχισαν να ματώνουν.

Μαζί με τον Ντανίλο συνθέτουν ένα εξαιρετικό και ποιοτικό δίδυμο και είναι γεγονός πως έχει προσελκύσει πάρα πολλά… βλέματα από άλλες ομάδες. Χαρακτηριστικό είναι πως βρίσκεται στη λίστα αρκετών ομάδων από το εξωτερικό αλλά και την Κύπρο. Πιο πρόσφατη περίπτωση αυτή της Πάφου, η πρόταση της οποίας απορρίφθηκε αφού το χρονικό σημείο που έγινε δεν άφηνε περιθώρια στη βαρωσιώτικη ομάδα να τον αντικαταστήσει.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Βάγκνερ βρίσκεται στα ραντάρ αρκετών ομάδων ενώ η Νέα Σαλαμίνα έχει ένα ισχυρό διαπραγματευτικό χαρτί, αφού έχει δικαίωμα ανανέωσης του συμβολαίου του για ακόμη ένα χρόνο.

Μέχρι στιγμής έχει πετύχει 7 γκολ σε 14 ματς (άλλα 8 ο Ντανίλο) και είναι ένας από τους κύριους λόγους που οι ερυθρόλευκοι παρουσιάζονται αλλαγμένοι προς το καλύτερο το τελευταίο δίμηνο περίπου.

Εάν συνεχίσει έτσι μέχρι το καλοκαίρι είναι σίγουρο πως θα έρθουν και άλλες προτάσεις για τον Τσέχο επιθετικό και από Κύπρο αλλά και από εξωτερικό. Για ακόμη μια φορά στη Νέα Σαλαμίνα πέτυχαν διάνα στην επιλογή επιθετικού και όχι μόνο, αφού ξεχωρίζει και ο Ντανίλο, και ο Οσέι όπως επίσης και τα νέα… πουλέν από τις ακαδημίες, Σεργίου και Νικολάου!

The post Τον έχουν ΣΗΜΕΙΩΜΕΝΟ και για το καλοκαίρι τον Βάγκνερ – Ακόμη μια ερυθρόλευκη ανακάλυψη! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top