ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Επανεκκίνηση των σχολικών διαδρομών της CPT

Επανεκκίνηση των σχολικών διαδρομών της CPT

Ακολουθώντας τις οδηγίες και τα διατάγματα της Κυπριακής κυβέρνησης, τα οποία αφορούν στη σταδιακή άρση των μέτρων που έχουν ληφθεί λόγω της πανδημίας, η Cyprus Public Transport ανακοινώνει την επανεκκίνηση συγκεκριμένων σχολικών διαδρομών από τη Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου 2021.

Πρόκειται για τις διαδρομές που εξυπηρετούν μαθητές της Γ’ Λυκείου και μαθητές Δημοτικής Εκπαίδευσης, εντός των επαρχιών Λευκωσίας και Λάρνακας.

Οι παραπάνω διαδρομές αφορούν μόνο στους μαθητές στους οποίους θα επιτραπεί για την ώρα η επιστροφή στο σχολείο. Γενικά, η Cyprus Public Transport εξυπηρετεί μαθητές Γυμνασίου, Ενιαίων Λυκείων και Τεχνικών Σχολών στις αστικές περιοχές των επαρχιών Λευκωσίας και Λάρνακας, αλλά και μαθητές δημοτικού και νηπιαγωγείου.

Σε όλα τα λεωφορεία της Cyprus Public Transport τηρούνται τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους τους οδηγούς και τους επιβάτες, τα οχήματα απολυμαίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα και τα δρομολόγια πραγματοποιούνται με το 50% της χωρητικότητας του κάθε οχήματος.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Cyprus Public Transport και τις υπηρεσίες της, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας: https://www.publictransport.com.cy/

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top