ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αρκούσε το μηδέν στη Γιουβέντους

Αρκούσε το μηδέν στη Γιουβέντους

COPPA ITALIA-ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΙΝΤΕΡ: 0-0 (2-1)

Γήπεδο: Allianz Stadium

Η δουλειά είχε τελειώσει από το πρώτο ματς για τη Γιουβέντους, όπως αποδείχθηκε. Οι «μπιανκονέρι» ήρθαν ισόπαλοι χωρίς σκορ με την Ίντερ και πέρασαν στον τελικό του Κυπέλου καθώς είχαν κερδίσει με 2-1 στο «Σαν Σίρο».

Στο 9ο λεπτό ο Χακίμι έκανε το Χακίμι έκανε το γύρισμα από δεξιά αλλά ο Λαουτάρο έπιασε αέρα και στη συνέχεια ζήτησε και πέναλτι που σωστά δεν δόθηκε ενώ στο 22’ o Χακίμι έκανε φοβερή κούρσα από δεξιά, άλλαξε με τον Μπαρέλα αλλά σούταρε πάνω στον Ντεμιράλ.

Στο 26ο λεπτό η Ίντερ άγγιξε το γκολ καθώς ο Έρικσεν εκτέλεσε από δεξιά το φάουλ και ο Λουκάκου βρήκε την μπάλα με το γοφό από κοντά αλλά αστόχησε για λίγο.

Στο 29’ τα διαδοχικά σουτ των Έρικσεν και Λαουτάρο κόντραραν σε σώματα και στο 31’ το διαγώνιο πλασέ του Λαουτάρο έφυγε λίγο έξω.

Στο 43ο λεπτό ο Χαντάνοβιτς είπε όχι σε σουτ του Κριστιάνο ενώ στο 58’ ο Μπουφόν πρόλαβε τον Λαουτάρο και στην κόντρα ο Ρονάλντο αστόχησε από καλή θέση,

Μάλιστα στο 64ο λεπτό ο Χαντάνοβιτς νίκησε τον Ρονάλντο σε μοναδικό τετ α τετ, ενώ στο 70’ ο κίπερ της Ίντερ είπε όχι και  πάλι σε σουτ του Ρονάλντο. Στο 74’ ο Σάντρο παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ μετά  από σουτ του Σένσι ενώ στο 81’ το σουτ του Χακίμι πέρασε λίγο έξω.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Σάντρο, Ντε Λιχτ, Ντανίλο, Ντεμιράλ, Μπεντανκούρ, Ραμπιό, Κουαδράδο, Μπερναρντέσκι (63’ ΜακΚένι), Ρονάλντο, Κουλουσέβσκι (87′ Κιέζα)

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Μπαζτόνι (66’ Κολάροβ), Χακίμι, Μπαρέλα, Νταρμιάν (57’ Πέρισιτς), Μπρόζοβιτς, Έρικσεν (66’ Σένσι), Λουκάκου, Λαουτάρο Μαρτίνες

Πηγή: www.aek365.org

The post Αρκούσε το μηδέν στη Γιουβέντους appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top