ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΚΑΣΣΙΑΝΟΣ: Η ΑΠΟΨΗ του για τη μάχη του τίτλου – «Θετικά στοιχεία η Ανόρθωση, το μόνο μειονέκτημα…»

ΚΑΣΣΙΑΝΟΣ: Η ΑΠΟΨΗ του για τη μάχη του τίτλου – «Θετικά στοιχεία η Ανόρθωση, το μόνο μειονέκτημα…»

Ο Κύπριος προπονητής Χριστάκης Κασσιανός μίλησε τον Super Sport FM 104,0 για την Ανόρθωση και τη μάχη του τίτλου.

Αναλυτικά τι είπε:

«Λέγαμε ότι στο τέλος μετρούν οι βαθμοί ανεξαρτήτως εμφάνισης. Από το χθεσινό παιχνίδι έχουμε θετικά στοιχεία από την Ανόρθωση. Πρώτον, η ομάδα πήρε τους τρεις βαθμούς σε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που είχε καλά αποτελέσματα τελευταία. Δεύτερο, η νίκη συνοδεύθηκε με καλή εμφάνιση. Και τρίτον παίκτες που της έλειψαν τόσο καιρό όπως ο Οκριασβίλι και ένας καλός Χριστοφή ήταν εκεί και έδειξαν ότι μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω στη συνέχεια. Το μόνο μειονέκτημα που είδα είναι πως η ομάδα όλως παραδόξως έχασε πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσε να το πληρώσει στο τέλος. Σε αυτό το στάδιο χρειάζεται συγκέντρωση»

Για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα: «Είναι πολλά τα παιχνίδια δεν μπορείς να κερδίζει συνέχεια χωρίς να παίζεις καλό ποδόσφαιρο. Σίγουρα το ζητούμενο πάντα είναι η νίκη, όμως θα πρέπει να έχεις και καλές εμφανίσεις. Ο Οκριασβίλι έδωσε ποιότητα μπροστά, η ομάδα νιώθει σιγουριά μαζί του. Είναι ξεχωριστός ποδοσφαιριστής και πρέπει να ακολουθήσει την ομάδα στα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται».

Σε ό,τι αφορά στη μάχη του τίτλου: «Τουλάχιστον για τον τίτλο, η ΑΕΚ εξαιρετικά δύσκολο να διεκδικήσει κάτι, όμως έχει αμυδρές ελπίδες για την 4η θέση γιατί μαθηματικά είναι εκεί. Φυσικά όλα εξαρτώνται και από τις άλλες ομάδες. Η ουσία είναι ότι η Ανόρθωση είναι εκεί και θα είναι εκεί και φαίνεται πως θα προσπαθήσει να διεκδικήσει τους στόχους της. Έχει μειονέκτημα βαθμολογικό, όμως υπάρχουν πολλοί αγώνες έξι βαθμών και μπορεί να μειώσει τη διαφορά. Δυστυχώς στην Κύπρο ευκολά ενθουσιαζόμαστε και εύκολα απογοητευόμαστε. Συνήθως βγάζουμε συμπεράσματα με το τι είδαμε την προηγούμενη αγωνιστική. Είναι δύσκολο το πρωτάθλημα και πολύ νωρίς να βγάζουμε από τους τέσσερις πρώτους εκτός διεκδίκησης του τίτλου. Υπάρχει πολλή πίεση τώρα σε όλες τις ομάδες να πάρουν βαθμούς. Κάθε παιχνίδι θα αξιολογούμε την κατάσταση, όμως είναι πολύ γρήγορα ακόμη και όταν περάσουν οι πρώτες τρεις αγωνιστικές των πλέι οφ να βγάλουμε εκτός μάχης του τίτλου κάποια ομάδα»

The post ΚΑΣΣΙΑΝΟΣ: Η ΑΠΟΨΗ του για τη μάχη του τίτλου – «Θετικά στοιχεία η Ανόρθωση, το μόνο μειονέκτημα…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top