ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δρ. Ποταμίτης: «Όταν είδα ότι γίνεται έρανος…» - Δεν θα πάρει χρήματα από την Αναστασία για την επέμβαση στο μάτι

Δρ. Ποταμίτης: «Όταν είδα ότι γίνεται έρανος…» - Δεν θα πάρει χρήματα από την Αναστασία για την επέμβαση στο μάτι

Δεν θα λάβει αμοιβή από την νεαρή Αναστασία Δημητριάδου, ο γιατρός Θεόδωρος Ποταμίτης για την περίθαλψη της μετά από χειρουργική επέμβαση στο μάτι, που χτυπήθηκε στις διαδηλώσεις του περασμένου Σαββάτου 13 Φεβρουαρίου.  

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Δρ. Θεόδωρο Ποταμίτη μας ανάφερε: «Όταν είδα ότι γίνεται έρανος για την επέμβαση του κοριτσιού την ενημέρωσα ότι δεν ήθελα αμοιβή κι αν είχαν μαζέψει το ποσό ας το δώσουν σε κάποιο άλλο φιλανθρωπικό».

Οι διοργανωτές προχώρησαν και σε ενημέρωση μέσω της σελίδας τους στο Facebook γράφοντας: «ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ως διοργανωτές του Ως Δαμέ! Πορεία Σάββατο 20/2 έχουμε έρθει εκ νέου σε τηλεφωνική επαφή με την Αναστασία Δημητριάδου η οποία αναρρώνει μετά από την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στο μάτι την Δευτέρα. Μας έχει ενημερώσει ότι ο γιατρός της δεν θα λάβει οποιαδήποτε αμοιβή για την περίθαλψή της. Ως εκ τούτου η καμπάνια οικονομικής ενίσχυσης δεν είναι πλέον αναγκαία. Μετά από παράκληση της Αναστασίας, καλούμε όσα άτομα οι ομάδες μεμονωμένα μάζεψαν χρήματα να τα δώσουν για άλλους κοινωνικούς σκοπούς. Με την ευκαιρία να ενημερώσουμε ότι συστάθηκε και ως σελίδα στο Facebook η Ομάδα Νομικής Υποστήριξης «Ως Δαμέ» για να υπάρξει μια συλλογική διαχείριση της νομικής οδού σε σχέση με συλλήψεις, τραυματισμούς και καταγγελίες. Παρακαλούμε όπως διαβάσετε προσεκτικά τις ανακοινώσεις τους στη σελίδα. Ανάλογα με την εξέλιξη των υποθέσεων θα ενημερώσουμε για καμπάνια οικονομικής ενίσχυσης για κάλυψη των νομικών εξόδων. Ο αγώνας συνεχίζεται».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top