ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Θράσος από Γρ. Ευημερίας – Της ζήτησαν να βοηθήσει το δολοφόνο της αδερφής της

Θράσος από Γρ. Ευημερίας – Της ζήτησαν να βοηθήσει το δολοφόνο της αδερφής της

Αναπάντητα παραμένουν τα ερωτηματικά πως έφτασε η κατάσταση στην διπλή δολοφονία στους Εργάτες με φερόμενο ως δράστη τον πατέρα της οικογένειας.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» ο δικηγόρος της οικογένειας θυμάτων της δολοφονίας στους Εργάτες, Ολύμπιος Χριστοφή, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «Πέντε μέρες μετά το τραγικό περιστατικό, οι υπηρεσίες κοινωνικής ευημερίας προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με την οικογένεια, με τους στενούς συγγενείς της μακαριστής Αντρούλας και του Στέλιου για να τους ζητήσουν να αγοράσουν ένα ιατρικό βοήθηκα τελος πάντων που το είχε ανάγκη ο φερόμενος ως δράστης στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται.  Αντιλαμβάνεστε ότι μπήκαν οι Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας στη διαδικασία χωρίς να σκεφτούν ή χωρίς να αναλογιστούν τι θα προκαλούσε. Την αναστάτωση που θα προκαλούσε στην οικογένεια θυμάτων.»

Σε επικοινωνία του δικηγόρου με τις Υπηρεσίες του ανέφεραν ότι «έγινε εκ παραδρομής». «Αυτή είναι μια ένδειξη με τις ελλείψεις που έχουμε στο σύστημα μας αλλά και στην διαχείρηση τέτοιων περιπτόσεων», ανέφερε ο δικηγόρος, Ολύμπιος Χριστοφή.

Για άκομα μια φορά ο δικηγόρος επανέλαβε και την ανησυχία τι θα απογίνει ο δεύτερος γιος της οικογένειας που σώθηκε από τύχη από τα χέρια του ίδιου του πατέρα.  «Γι αυτό το λόγο αποστείλαμε επιστολή στην Υπουργό Εργασίας όπου ουσιαστικά της ζητάμε να μας ενημερώσει επίσημα ποιος θα είναι ο ρόλος, ποια θα είναι η στήριξη του κράτους στην επόμενη μέρα αυτού του παιδιού.»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top