Άντεξε και με δέκα η Μπολόνια

Άντεξε και με δέκα η Μπολόνια

Ισοπαλία 1-1 πήρε η Μπολόνια στην έδρα της Σασουόλο.

Παλικαρίσια ισοπαλία, 1-1, απέσπασε η Μπολόνια στην έδρα της Σασουόλο κι ενώ αγωνίστηκε για μια ώρα, με παίκτη λιγότερο.

Στο 17ο λεπτό ο Μπάροου πίεσε κι έκλεψε από τον Μαρλόν, έδωσε στον Σοριάνο κι εκείνος με σουτ έγραψε το 0-1. Στο 30’ η Μπολόνια έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Χίκεϊ.

Στο 45+3’ μετά από φάση διαρκείας  στα καρέ της Μπολόνια, ο Μπεράρντι έβγαλε για τον Λοκατέλι αλλά ο Σκορούπσκι βγήκε και τον πρόλαβε. Όμως στο 52’ μετά από σουτ του Ντζούριτσιτς, η μπάλα κόντραρε στον Ντανίλο και στρώθηκε στον Καπούτο που έκανε το 1-1 με κοντινό πλασέ.

Στο 57ο λεπτό ο Ντζούριτσιτς έδωσε κάθετα στον Καπούτο, ο οποίος έβγαλε τη σέντρα, με την μπάλα να περνά πάνω από τον Σκορούπσκι και τον Σουμαορό να σώζει προ του Τραορέ.

Στο 75’ μετά από σέντρα του Ροζέριο, ο Μαρλόν πήρε την κεφαλιά αλλά ο Σκορούπσκι είπε όχι και στο 85’ το σουτ του Μπεράρντι πέρασε λίγο έξω.

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Κονσίλι, Ροζέριο, Μαρλόν, Μίλντιρ (71’ Τόλιαν), Φεράρι, Λοκατέλι, Μανιανέλι (46’ Τραορέ), Ντζούριτσιτς (71’ Ντεφρέλ), Λόπες (87’ Ραζπαντόρι), Μπεράρντι, Καπούτο

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Σκορούπσκι, Τομιγιάσου, Ντανίλο, Σουμαορό, Χίκεϊ, Σβάνμπεργκ (34’ Ντε Σιλβέστρι), Ντομίνγκες (81’ Μπάλντουρσον), Σοριάνο, Ορζολίνι (62’ Σκούτεν), Σανσόνε (62’ Όλσεν), Μπάροου (62’ Παλάσιο)

Πηγή: Αek365.org

The post Άντεξε και με δέκα η Μπολόνια appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Ο ενεργειακός σχεδιασμός της Κυβέρνησης, πέραν της διόρθωσης των στρεβλώσεων και αστοχιών του παρελθόντος, επικεντρώνεται σε συγκεκριμένα και μετρήσιμα έργα που έχουν ως προορισμό την επάρκεια, την ασφάλεια προμήθειας, τη μείωση του κόστους της ενέργειας, και αποφεύγει την αοριστολογία, αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας.