To δίκτυο της Epic ξεπέρασε και πάλι τον ανταγωνισμό

To δίκτυο της Epic ξεπέρασε και πάλι τον ανταγωνισμό

Με φόντο την πολλαπλή βράβευση της, η Epic συνεχίζει και το 2021 σε σταθερή τροχιά.  Τηρώντας την υπόσχεσή της για εξαιρετικό δίκτυο και πραγματική οικονομία ανοίγει διάπλατα τη διαφορά από τους ανταγωνιστές και επιβραβεύεται για τέταρτη φορά από διεθνείς οργανισμούς, σε λιγότερο από ένα χρόνο.

Σύμφωνα με τα νέα αποτελέσματα του Speedtest®, η Ookla ανέδειξε ξανά την Epic ως το «Γρηγορότερο Δίκτυο Κινητής στην Κύπρο» (“Fastest Mobile Network in Cyprus”) για την περίοδο από 1 Ιουλίου έως 31 Δεκεμβρίου 2020, καταγράφοντας άνοδο σε όλες τις κατηγορίες που βαθμολογούνται για να δοθούν τα βραβεία.

Μετά την umlaut που της έδωσε τα εύσημα δύο φορές αλλά και τις νέες σερί βραβεύσεις από την Ookla, το Νο 1 δίκτυο κινητής κερδίζει δυναμικά στο παιχνίδι του ανταγωνισμού. Μαζί της κερδίζουν και οι καταναλωτές της που καθημερινά επωφελούνται της απρόσκοπτης επικοινωνίας και ταχύτατης κάλυψης σε εθνικό επίπεδο.

Η πολυβραβευμένη εταιρεία ξεπερνά τον ανταγωνισμό και πρωτοπορεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE