Η λέξη «παγίδα» για το άνοιγμα της εστίασης- Το ξεκλείδωμα θα γίνει 'σήριαλ'

Η λέξη «παγίδα» για το άνοιγμα της εστίασης-  Το ξεκλείδωμα θα γίνει 'σήριαλ'

Τις χαλαρώσεις που θα ισχύουν από την 1η Μαρτίου ανακοίνωσε ο Υπ. Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου.

Σύμφωνα με τον Υπουργό, επιστρέφουν μαθητές Α’ και Β’ τάξης του Λυκείου ενώ κάποιες χαλαρώσεις στα μέτρα ανακοινώθηκαν για φροντιστήρια, ωδεία και γυμναστήρια, ενώ «άνοιγουν» ξανά τα μονοπάτια της φύσης για άθλησης.

Αναφορικά με την εστίαση, ο Υπουργός ήταν λακωνικός, ωστόσο έδωσε την ημερομηνία που για μέρες είχε διαρρεύσει. Πρόκειται για την 16η Μαρτίου, μετά δηλαδή την Καθαρά Δευτέρα και τα καρναβάλια, ενώ άφησε να εννοηθεί ότι πολλά θα εξαρτηθούν και από τα επιδημιολογικά δεδομένα.

Επιπρόσθετα συμπεριέλαβε και τη λέξη «σταδιακό άνοιγμα» που μπορεί να χαρακτηριστεί ως «γρίφος» αφού δεν είναι ξεκάθαρο τι θα ανοίξει και αφήνει να πλανάται ότι το «ξεκλείδωμα» δεν θα είναι καθολικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE