ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο γιος του Βάλεμ και η… Ομόνοια!

Ο γιος του Βάλεμ και η… Ομόνοια!

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα dhnet.be ο τέως ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Κύπρου, Γιόχαν Βάλεμ, αποκάλυψε ότι είχε συμφωνήσει να παίξει ο γιος του ποδόσφαιρο στην Ακαδημία της Ομόνοιας, αλλά τελικά αυτό δεν συνέβη…

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε το προσωπικό του δράμα, λέγοντας τα εξής:

«Υπήρχε ένα σχέδιο για τον γιο μου, ο οποίος έπρεπε να πάει σε μια Γαλλοκυπριακή σχολή και στη συνέχεια να ενταχθεί σε σχολείο στο Βέλγιο. Στο ποδόσφαιρο είχε πάει στην Ακαδημία της Ομόνοιας. Είχα συμφωνήσει με την μητέρα του και τον δικηγόρο. Όταν ήρθε η στιγμή να υπογράψει για να μείνει μαζί μου, δεν εμφανίστηκε. Θα μπορούσα να κατηγορηθώ για απαγωγή παιδιού. Είναι τρελό αυτό. Σκόπευα να αποκτήσω ένα παιδί με τη σύντροφο μου και όλα κατέρρευσαν. Εκεί ένιωσα σαν νεκρός.

Άρχισα να χάνω βάρος, δεν κοιμόμουν πολύ. Ήρθε και με βρήκε η αδερφή μου και με βοήθησε να το ξεπεράσω. Ήταν δύσκολο να επιστρέψω στην Κύπρο. Βρέθηκα μόνος μου σε έναν ποδοσφαιρικό κόσμο που δεν μου άρεσε και μία νοοτροπία που ήταν δύσκολο να αλλάξει. Θα μπορούσα να μείνω, να πηγαίνω στην παραλία 3-4 φορές την εβδομάδα, να δουλεύω το πρωί, έχοντας μια καλή ζωή, αλλά είπα όχι. Δεν ήμουν ο εαυτός μου και έπρεπε να επιστρέψω, αυτό είναι όλο. Ήταν μία προσωπική απόφαση και όλοι έμειναν έκπληκτοι που ζήτησα να φύγω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΒΑΛΕΜ για Εθνική Κύπρου: «Δεν με απέλυσαν, αλλά σταμάτησα – Όλα κατέρρευσαν κι εκεί ένιωσα… νεκρός»

The post Ο γιος του Βάλεμ και η… Ομόνοια! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top