Υποβάλλεται σε δεύτερη επέμβαση η Αναστασία που τραυματίστηκε στο μάτι - «Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να χαθεί η όραση»

Υποβάλλεται σε δεύτερη επέμβαση η Αναστασία που τραυματίστηκε στο μάτι - «Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να χαθεί η όραση»

Σε δεύτερη χειρουργική επέμβαση στο μάτι, αναμένεται να υποβληθεί η Αναστασία Δημητριάδου, η νεαρή κοπέλα που τραυματίστηκε στο μάτι, από τον «Αίαντα» κατά τη διάρκεια εκδήλωσης διαμαρτυρίας τον περασμένο μήνα στη Λευκωσία.

«Αγαπητοί φίλοι, κακά τα νέα... Θα χρειαστεί να κάνω δεύτερη χειρουργική επέμβαση το συντομότερο... Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να χαθεί η όραση. Η αστυνομία ισχυρίζεται πως δεν με κτύπησε... Οι αγώνες συνεχίζονται... Από κάτω, σας αφήνω ένα σχόλιο που δέχθηκα λίγες μέρες πριν, από συμπολίτη που περπατάει ανάμεσα μας... Κρίνετε μόνοι σας...», αναφέρει σε ανάρτησή της η 25χρονη Αναστασία.

Σύμφωνα με τα υπάρχοντα δεδομένα, η όρασή της δεν αποκαταστάθηκε πλήρως, αλλά μόνο στο 75%.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Μέτρα στήριξης της οικονομίας ανακοινώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στον απόηχο των επιπτώσεων που προκάλεσε ο πόλεμος στο Ιράν και το νέο κύμα αυξήσεων στις τιμές του πετρελαίου, η τιμή του οποίου φαίνεται να σταθεροποιείται – προς το παρόν – κοντά στα 100 δολάρια.

BEST OF TOTHEMAONLINE