Προσωρινή αποσύνδεση Cytavision Public για διευκόλυνση των επιχειρήσεων

Προσωρινή αποσύνδεση Cytavision Public για διευκόλυνση των επιχειρήσεων

H Cyta από την πρώτη στιγμή της πανδημίας στέκεται δίπλα στους πελάτες της, στηρίζοντας τους ίδιους και τις επιχειρήσεις τους με μια σειρά διευκολύνσεων.

Στο πλαίσιο αυτό, υπενθυμίζει εκ νέου τη δυνατότητα που παρέχει στις επιχειρήσεις για προσωρινή αποσύνδεση της υπηρεσίας Cytavision Public με την υποβολή σχετικού αιτήματος, μέχρι και τις 31 Μαρτίου 2021. Με τη διευθέτηση αυτή, η μοναδική υποχρέωση για τον πελάτη θα είναι η καταβολή μηνιαίας συνδρομής ύψους €3.93. Η διαδικασία αποσύνδεσης είναι απλή και ολοκληρώνεται με έναν από τους ακόλουθους τρόπους: online στη σελίδα https://www.cyta.com.cy/public-places-disconnections-reconnections, καλώντας τον αριθμό 150 ή επικοινωνώντας με τον Σύμβουλο Εξυπηρέτησης της επιχείρησης.

Οι πελάτες Cytavision Public που θα υποβάλουν το αίτημά τους μέχρι τις 31 Μαρτίου θα πιστωθούν αναδρομικά για την περίοδο από τις 11 Δεκεμβρίου 2020 και μετά.

Περισσότερες πληροφορίες για τη δυνατότητα της προσωρινής αποσύνδεσης και επανασύνδεσης της υπηρεσίας Cytavision Public είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της Cyta: https://www.cyta.com.cy/public-cytavision-service .

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

Τι ακριβώς κάνει η Ευρωπαϊκή Ένωση σε περίπτωση ενεργοποίησης του άρθρου 42,7 της Συνθήκης της ΕΕ από ένα κράτος μέλος θα συζητήσουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες στο πλαίσιο του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία στις 23-24 Απριλίου, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE