ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι εξελίξεις στα διοικητικά, η συνέλευση και το… «υπάρχει και το αγωνιστικό»

Οι εξελίξεις στα διοικητικά, η συνέλευση και το… «υπάρχει και το αγωνιστικό»

Πολλές οι εξελίξεις στον ΑΠΟΕΛ, όσον αφορά τα διοικητικά, αφού με το που ανακοίνωσε ο Θεόδωρος Κυριακίδης ότι θα κατέλθει υποψήφιος για πρόεδρος, πολλοί είδαν με θετικό μάτι αυτό το περιστατικό.

Παρόλα αυτά, η νυν διοίκηση της ομάδας, εξέδωσε καυστική ανακοίνωση για τα όσα λέει στην επιστολή του ο Κυριακίδης, ενώ ήρθε και η επίσημη τοποθέτηση από τον πρώην παράγοντα των γαλαζοκιτρίνων, Γιάννη Δημητρίου. «Μη με συνδέεται με κανένα υποψήφιο» τόνισε.

Τα πιο πάνω γεγονότα, κάνουν ακόμα πιο… «θολό» το σκηνικό για την επόμενη μέρα στα διοικητικά της ομάδας. Ο Πρόδρομος Πετρίδης, δεν θα «καταθέσει» τα όπλα και ετοιμάζει την κίνηση του, όμως, ο Θεόδωρος Κυριακίδης, «εγκρίνεται» από τον κόσμο που έδειξε να τον στηρίζει από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μεγάλο ρόλο θα παίξουν και τον ποιον θα στηρίξουν πρόσωπα «κλειδιά» στους γαλαζοκίτρινους.

Όλα αυτά, θα… «τρέξουν» και τις επόμενες μέρες, με τη συνέλευση να οδεύει προς αναβολή λόγω των περιοριστικών μέτρων της κυβέρνησης κατά του κορωνοϊού. Βέβαια, αν βελτιωθούν τα πράγματα, και αλλάξουν οι προκηρύξεις, ίσως να διεξαχθεί κανονικά, όμως τις πιο πολλές πιθανότητες έχει το σενάριο αναβολής.

Μέσα σε όλα… που μυαλό για ποδόσφαιρο; Και όμως, ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να μείνει συγκεντρωμένος στα παιχνίδια του. Πρώτα αγωνίζεται ενάντια στην Πάφο και έπειτα δίνει τον αγώνα της χρονιάς, κόντρα στην Ομόνοια για να πάρει το εισιτήριο στους «4» του κυπέλλου.

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης δεν αφήνει τους παίκτες του, ούτε το τιμ του, να επηρεαστούν από τα τελευταία γεγονότα και παραμένουν συγκεντρωμένοι στους στόχους τους.

Ο Ελλαδίτης κόουτς, είναι αφοσιωμένος στη δουλειά του και εννοείται πως τον ενδιαφέρει το μέλλον της ομάδας του, όμως τα διοικητικά τα άφησε «έξω» από τις τέσσερεις γραμμές, πράττοντας πολύ σωστά.

 

 

The post Οι εξελίξεις στα διοικητικά, η συνέλευση και το… «υπάρχει και το αγωνιστικό» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Πόσα παιδιά γεννήθηκαν στην ΕΕ το 2022; - Η χώρα με την ψηλότερη γονιμότητα και η θέση της Κύπρου

Συναγερμός στις Αρχές: Έκρηξη σε γκαράζ οικίας σήκωσε στο «πόδι» περιοχή στη Λευκωσία - Ζημιές σε ένα όχημα

Καιρός: Θα «πνιγούμε» από τη σκόνη - Πότε αναμένεται να βρέξει - Αναλυτικά η πρόγνωση



Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό βρίσκεται πλέον στην προμετωπίδα της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων ενόψει ευρωεκλογών, ιδιαίτερα στην Κύπρο όπου το τελευταίο διάστημα οι ροές μεταναστών από τον Λίβανο προς τα παράλια της χώρας μας, αυξάνονται δραματικά. Ούτε οι προσπάθειες της κυβέρνησης έφεραν αποτέλεσμα, ούτε υπάρχει θέληση από την Ευρώπη για επαναξιολόγηση περιοχών στη Συρία  ως ασφαλείς, προκειμένου να καταστεί δυνατός ο επαναπατρισμός ατόμων από τη Συρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top