Λεμεσός: Είχαν οικονομικές διαφορές – Την πλήρωσε το όχημα του – Χειροπέδες σε ηλικιωμένο

Λεμεσός: Είχαν οικονομικές διαφορές – Την πλήρωσε το όχημα του – Χειροπέδες σε ηλικιωμένο

Στη σύλληψη εντός 79χρονου προχώρησε το ΤΑΕ Λεμεσού, σε σχέση με την έκρηξη βόμβας που σημειώθηκε στις 22 Φεβρουαρίου, σε αυτοκίνητο στην περιοχή Εκάλης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά από εξασφάλιση σχετικής μαρτυρίας, ο 79χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, ως ύποπτος για την υπόθεση, με τα κίνητρα να δείχνουν οικονομικές διαφορές.
 
Η έκρηξη σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 4.00 τα ξημερώματα της 22ας Φεβρουαρίου, ενώ το όχημα βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία 40χρονου. Το αυτοκίνητο οδηγείτο από τον ίδιο, ενώ είναι ιδιοκτησίας συγγενικού του προσώπου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Θα ανακοινωθούν σύντομα νέα μέτρα για την ενεργειακή κρίση - Επιτακτική η συζήτηση για τις Βρετανικές Βάσεις

Λετυμπιώτης: Θα ανακοινωθούν σύντομα νέα μέτρα για την ενεργειακή κρίση - Επιτακτική η συζήτηση για τις Βρετανικές Βάσεις

Την άμεση λήψη νέων μέτρων για την αντιμετώπιση της επερχόμενης ενεργειακής κρίσης προανήγγειλε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης μιλώντας στην εκπομπή «ALPHA Καλημέρα», την ώρα που η Κύπρος βρίσκεται αντιμέτωπη τόσο με τις επιπτώσεις των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή όσο και με την κτηνιατρική κρίση του αφθώδους πυρετού, υπογραμμίζοντας παράλληλα την ανάγκη έναρξης ουσιαστικής συζήτησης για το καθεστώς των Βρετανικών Βάσεων με το τέλος της κρίσης στη Μέση Ανατολή.

BEST OF TOTHEMAONLINE