ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ξέχασες τον κωδικό της κάρτας σου; Το BoC Mobile App το θυμάται!

 Ξέχασες τον κωδικό της κάρτας σου; Το BoC Mobile App το θυμάται!

Η Τράπεζα Κύπρου, προσφέρει στους συνδρομητές της 1bank, άλλη μία έξυπνη ψηφιακή λύση, που έρχεται να διευκολύνει ακόμη περισσότερο τις καθημερινές τους συναλλαγές.

Έχεις ξεχάσει τον κωδικό PIN της κάρτας σου ή παράλαβες νέα κάρτα; Δεν χρειάζεται πια να ανησυχείς ή να περιμένεις να τον παραλάβεις. Μπορείς να βρεις εύκολα και γρήγορα τον κωδικό σου μέσω του BoC Mobile App. Πως; Συνδέσου στο Mobile App με τους κωδικούς πρόσβασής σου, επέλεξε «Κάρτες» και τον βρήκες!

Μην ξεχνάς πως η Τράπεζα Κύπρου, απόλυτα συντονισμένη με τη σημερινή ψηφιακή εποχή, σου προσφέρει συνεχώς νέα και αναβαθμισμένα προϊόντα και υπηρεσίες.

Tο Mobile Banking App, σχεδιάστηκε με ένα μοναδικό τρόπο που κάνει την πλοήγηση και χρήση του απλή και ευχάριστη, προσφέροντας έξυπνες λύσεις στις καθημερινές τραπεζικές σου συναλλαγές, όπου κι αν βρίσκεσαι.

Μέσω του Mobile Banking App, μεταξύ άλλων, έχεις τη δυνατότητα να:

• Μεταφέρεις ποσά μεταξύ των λογαριασμών σου ή σε οποιονδήποτε άλλο άτομο εντός της Τράπεζας Κύπρου ή σε άλλη Τράπεζα της Κύπρου ή του εξωτερικού

• Πληρώσεις λογαριασμούς κοινής ωφέλειας και φορολογίες

• Αποκτήσεις τη δική σου εγκεκριμένη ηλεκτρονική υπογραφή (digital signature)

• Κάνεις χρήση της υπηρεσίας QuickPay

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top