Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας

Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας

Το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας πληροφορεί τους καταναλωτές του ότι λόγω βλάβης στον κεντρικό παροχευτευτικό αγωγό στη λεωφόρο Δημοκρατίας, στον Άγιο Δομέτιο, έχει διακοπεί η παροχή νερού στον Δήμο Αγίου Δομετίου και σε μέρη των Δήμων Λευκωσίας και Έγκωμης.

Συνεργεία του Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας βρίσκονται επιτόπου και εργάζονται για επιδιόρθωση της βλάβης και αποκατάσταση της παροχής νερού στους καταναλωτές. Η παροχή νερού αναμένεται να αποκατασταθεί αργά το απόγευμα.

Το συμβούλιο εκφράζει τη λύπη του για οποιαδήποτε ταλαιπωρία προκληθεί στους καταναλωτές.


Από το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας
18 Μαρτίου 2021

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Εσωκομματικές με δύο ή τρεις υποψηφίους; Αβέρωφ και Παμπορίδης στην κούρσα  - Πότε ξεκαθαρίζει η στάση του Ιωνά

VIDEO - Εσωκομματικές με δύο ή τρεις υποψηφίους; Αβέρωφ και Παμπορίδης στην κούρσα - Πότε ξεκαθαρίζει η στάση του Ιωνά

Με δύο υποψηφιότητες να θεωρούνται δεδομένες και το ενδεχόμενο μιας τρίτης να παραμένει ανοικτό, διαμορφώνεται το σκηνικό στον Δημοκρατικό Συναγερμό ενόψει των εσωκομματικών εκλογών για το χρίσμα των Προεδρικών του 2028. Η Αννίτα Δημητρίου αποσύρθηκε από τη διεκδίκηση, ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Γιώργος Παμπορίδης συνεχίζουν κανονικά, ενώ το ενδιαφέρον στρέφεται στις επόμενες κινήσεις του Ιωνά Νικολάου.

BEST OF TOTHEMAONLINE