Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας

Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας

Το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας πληροφορεί τους καταναλωτές του ότι λόγω βλάβης στον κεντρικό παροχευτευτικό αγωγό στη λεωφόρο Δημοκρατίας, στον Άγιο Δομέτιο, έχει διακοπεί η παροχή νερού στον Δήμο Αγίου Δομετίου και σε μέρη των Δήμων Λευκωσίας και Έγκωμης.

Συνεργεία του Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας βρίσκονται επιτόπου και εργάζονται για επιδιόρθωση της βλάβης και αποκατάσταση της παροχής νερού στους καταναλωτές. Η παροχή νερού αναμένεται να αποκατασταθεί αργά το απόγευμα.

Το συμβούλιο εκφράζει τη λύπη του για οποιαδήποτε ταλαιπωρία προκληθεί στους καταναλωτές.


Από το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας
18 Μαρτίου 2021

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν στο Προεδρικό - Βλέπει αύριο τον Έρχιουρμαν η απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ

Νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν στο Προεδρικό - Βλέπει αύριο τον Έρχιουρμαν η απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ

Στις 5 το απόγευμα αναμένεται να πραγματοποιηθεί η νέα κατ' ιδίαν συνάντηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE