Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας

Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας

Το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας πληροφορεί τους καταναλωτές του ότι λόγω βλάβης στον κεντρικό παροχευτευτικό αγωγό στη λεωφόρο Δημοκρατίας, στον Άγιο Δομέτιο, έχει διακοπεί η παροχή νερού στον Δήμο Αγίου Δομετίου και σε μέρη των Δήμων Λευκωσίας και Έγκωμης.

Συνεργεία του Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας βρίσκονται επιτόπου και εργάζονται για επιδιόρθωση της βλάβης και αποκατάσταση της παροχής νερού στους καταναλωτές. Η παροχή νερού αναμένεται να αποκατασταθεί αργά το απόγευμα.

Το συμβούλιο εκφράζει τη λύπη του για οποιαδήποτε ταλαιπωρία προκληθεί στους καταναλωτές.


Από το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας
18 Μαρτίου 2021

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα μακρά τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, κατόπιν πρωτοβουλίας του τελευταίου, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών επι των γεωπολιτικών εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE