Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας

Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας

Το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας πληροφορεί τους καταναλωτές του ότι λόγω βλάβης στον κεντρικό παροχευτευτικό αγωγό στη λεωφόρο Δημοκρατίας, στον Άγιο Δομέτιο, έχει διακοπεί η παροχή νερού στον Δήμο Αγίου Δομετίου και σε μέρη των Δήμων Λευκωσίας και Έγκωμης.

Συνεργεία του Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας βρίσκονται επιτόπου και εργάζονται για επιδιόρθωση της βλάβης και αποκατάσταση της παροχής νερού στους καταναλωτές. Η παροχή νερού αναμένεται να αποκατασταθεί αργά το απόγευμα.

Το συμβούλιο εκφράζει τη λύπη του για οποιαδήποτε ταλαιπωρία προκληθεί στους καταναλωτές.


Από το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας
18 Μαρτίου 2021

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE