ΚΟΣΜΟΣ

Γυναίκα 76 ετών έδειρε τον 39χρονο που της επιτέθηκε και τον έστειλε στο νοσοκομείο

Γυναίκα 76 ετών έδειρε τον 39χρονο που της επιτέθηκε και τον έστειλε στο νοσοκομείο

Απίστευτες εικόνες καταγράφηκαν σε δρόμο του Σαν Φρανσίσκο, όπου μια ηλικιωμένη γυναίκα αντέδρασε στην επίθεση που δέχτηκε από έναν άντρα, αντεπιτέθηκε και τον έστειλε στο νοσοκομείο μέσα στα αίματα.

Η 76χρονη Xiao Zhen Xie δήλωσε πως στεκόταν σε μια διασταύρωση την Τετάρτη όταν ένας 39χρονος τη γρονθοκόπησε στο πρόσωπο. Αμέσως βρήκε εκεί κοντά ένα ξύλο για να υπερασπιστεί τον εαυτό της και άρχισε να τον χτυπά.

Η γυναίκα τραυματίστηκε στο μάτι, ενώ ο άντρας μεταφέρθηκε από το σημείο με φορείο. Την ώρα που οι διασώστες απομάκρυναν τον 39χρονο και τον έβαζαν σε ασθενοφόρο, η Xie πήγε και πάλι κοντά του και χρειάστηκε να παρέμβει μια αστυνομικός για να την απομακρύνει.

Με το ξύλο στο χέρι η γυναίκα φαίνεται σε ένα βίντεο να φωνάζει στον άντρα με τις χειροπέδες. «Με χτύπησε, με χτύπησε» έλεγε ακόμη στα κινέζικα.


Το περιστατικό αυτό μετά την επίθεση καταγράφηκε από τον υπεύθυνο του αθλητικού τμήματος του καναλιού KPIX, Dennis O’Donnell, ο οποίος βρέθηκε στο σημείο την ώρα που είχε βγει για πρωινό τρέξιμο.

Το περιστατικό σημειώνεται εν μέσω μιας αύξησης που καταγράφεται σε επιθέσεις με στόχο Ασιάτες στις ΗΠΑ.

Η Xie, η οποία ζει στο Σαν Φρανσίσκο τα τελευταία 26 χρόνια, μίλησε αργότερα για την επίθεση και η κόρη της βοήθησε στη μετάφραση των όσων περιέγραψε. Είπε ότι έχει φοβηθεί πολύ μετά το περιστατικό και ότι από το ένα της μάτι τρέχει ακόμη αίμα.

Η κόρη της είπε ακόμη πως η μητέρα της δεν μπορεί να δει από το αριστερό της μάτι και δεν έχει καταφέρει να φάει κάτι.
Η οικογένεια δημιούργησε μια σελίδα GoFundMe για να καλυφθούν τα ιατρικά έξοδα της ηλικιωμένης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top