ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Άνοιξε σήμερα (20/03) η Πύλη Εμβολιασμού για τα άτομα ηλικίας 66 ετών

Άνοιξε σήμερα (20/03) η Πύλη Εμβολιασμού για τα άτομα ηλικίας 66 ετών

Άνοιξε η Πύλη Εμβολιασμού για τα άτομα ηλικίας 66 ετών.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας, στο πλαίσιο υλοποίησης του Εθνικού Πλάνου Εμβολιασμού για την COVID-19, συνεχίζει τους εμβολιασμούς των πολιτών, σύμφωνα με τη διαθεσιμότητα σε εμβόλια.
 
Συνεπώς, σήμερα στις 8 το πρωί και μέχρι αύριο στις 7 το βράδυ, θα διατεθούν μέσω της Πύλης Εμβολιασμού 8.934 νέα ραντεβού για τα άτομα ηλικίας 66 ετών και άνω.
 
Οπως αναφέρει το Υπουργείο Υγείας, τα ραντεβού θα είναι διαθέσιμα  για  όλα τα Κέντρα Εμβολιασμού,  που λειτουργούν σε όλες τις Επαρχίες.
 
Για καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση των πολιτών, το Εμβολιαστικό Κέντρο στο Οίκημα της ΠΑΣΥΔΥ στη Λάρνακα θα μεταφερθεί από τη Δευτέρα, 22 Μαρτίου, στον χώρο αφίξεων στο Λιμάνι Λάρνακας.
 
Στο νέο Εμβολιαστικό Κέντρο αυξάνεται η δυνατότητα για εξυπηρέτηση, αφού στον χώρο μπορούν να λειτουργούν ταυτόχρονα 11 συνεργεία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top