ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Pharmaton® Kiddi: Για παιδιά υγιή

Pharmaton® Kiddi: Για παιδιά υγιή

Σε ένα δύσκολο και απαιτητικό καθημερινό περιβάλλον γα τους γονείς, μέσα στο οποίο μεγαλώνουν και τα παιδιά μας, στόχος μας θα πρέπει να είναι να τους προσφέρουμε την καλύτερη λύση για να τα θωρακίσουμε απέναντι στο κάθε τι.

Στην παιδική ηλικία ο οργανισμός έχει αυξημένες ανάγκες βιταμινών, ασβεστίου και άλλων θρεπτικών συστατικών. Αυτές, λοιπόν, τις ανάγκες έρχεται να καλύψει το Pharmaton® Kiddi, ένα συμπλήρωμα διατροφής με 7 βιταμίνες, ασβέστιο και υδροχλωρική λυσίνη, που παρασκευάστηκε ειδικά για παιδιά ενός μέχρι και 12 ετών.
Χάρη στην ειδική, ισορροπημένη του σύνθεση από επιλεγμένες βιταμίνες, ασβέστιο και βασικά θρεπτικά συστατικά, λειτουργεί σε αρμονία με τον οργανισμό του παιδιού, προσφέροντάς του πολλαπλά οφέλη στην περίοδο της ζωής του που τα χρειάζεται περισσότερο.
Σε σημαντικό ποσοστό περιέχει τη συνιστώμενη ημερήσια δόση 7 απαραίτητων βιταμινών, μεταξύ των οποίων 5 βιταμίνες του συμπλέγματος Β στη σωστή αναλογία. Επιπλέον, η σύστασή του περιλαμβάνει ασβέστιο και το απαραίτητο αμινοξύ λυσίνη, που συμβάλλουν στην αφομοίωση των βιταμινών από τον οργανισμό. Παράλληλα, η λυσίνη βοηθά τα παιδιά να έχουν γερά οστά, καθώς ενισχύει το σχηματισμό του μυοσκελετικού συστήματος και βελτιώνει την απορρόφηση του ασβεστίου. Επιπλέον, θωρακίζει το ανοσοποιητικό σύστημα των παιδιών!
Σε ένα από τα πολλαπλά οφέλη του Pharmaton® Kiddi προστίθεται και το ότι είναι ασφαλές και αποτελεσματικό, καθώς τα συστατικά του έχουν επιλεγεί με μεγάλη προσοχή και σε βέλτιστη δοσολογία. Επιλέγοντας, λοιπόν, το Pharmaton® Kiddi  δίνουμε στα παιδιά μας το έναυσμα για την καλύτερη σωματική και πνευματική τους ευεξία.
Το Pharmaton® Kiddi εισάγεται στην Κύπρο από τη Marathon Trading και θα το βρείτε σε όλα τα φαρμακεία στην τιμή των €10.50 (200 ml).
 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top