Ο αγώνας της νεαρής μαμάς Μαρίας που παλεύει τη λευχαιμία: «Είμαι σοκαρισμένη» αναφέρει η ίδια για την αγάπη που λαμβάνει – ΒΙΝΤΕΟ

Ο αγώνας της νεαρής μαμάς Μαρίας που παλεύει τη λευχαιμία: «Είμαι σοκαρισμένη» αναφέρει η ίδια για την αγάπη που λαμβάνει – ΒΙΝΤΕΟ

Πριν από περίπου εννέα μήνες η νεαρή Κύπρια, Μαρία Μάρκου διαγνώστηκε με οξεία μυελογενή λευχαιμία.

Η ίδια μίλησε στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» και ανάφερε ότι αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας στον Αιματολογικό θάλαμο, όπου έχει ξεκινήσει τον πρώτο κύκλο χημειοθεραπείας και σχεδόν έχει ολοκληρωθεί και θα πάρει εξιτήριο για ένα μικρό διάστημα.

Μετά θα επιστρέψει ξανά για ένα μήνα στο Νοσοκομείο για τον δεύτερο κύκλο χημειοθεραπειών. Όπως αναφέρει είναι απαραίτητη η μετάβαση της στην Γερμανία μετά την ολοκλήρωση των χημειοθεραπειών, έτσι ώστε να υποβληθεί σε μεταμόσχευση μυελού των οστών από την αδελφή της.

Συγκινητική είναι η ανταπόκριση που λαμβάνει από τους Κύπριους πολίτες η Μαρία που για άλλη μια φορά δείχνουν το μεγαλείο ψυχής τους. «Με την ανταπόκριση του κόσμου είμαι συγκινημένη, σοκαρισμένη, είναι κάτι απίστευτο, που μου δίνει τεράστια δύναμη να συνεχίσω» σημείωσε η Μαρία.

Η Μαρία είναι και μανούλα και έχει αποκτήσει δύο παιδάκια με το σύζυγο της και την οικογένεια της να είναι στήριγμα. 

Για βοήθεια στην Μαρία μπορείτε μέσω των πάρακατω λογαριασμών: 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ -
ΑΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ : 471-10-920161-01 IBAN: CY79 0050 0471 0004 7110 9201 6101
SWIFT CODE: HEBACY2N
QUICK PAY: HELLENIC BANK ONLY 99996005
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να μπαίνουν στον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Ιράν. Αμερικανικά βομβαρδιστικά χτύπησαν τα ξημερώματα τρεις βασικές πυρηνικές εγκαταστάσεις. Μεταξύ αυτών, το υπόγειο συγκρότημα του Φορντό, το μεγάλο εργοστάσιο εμπλουτισμού της Νατάνζ και μια εγκατάσταση κοντά στο Ισφαχάν. Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι το Φορντό καταστράφηκε πλήρως, καλώντας παράλληλα τους Ιρανούς σε ειρήνη, διαφορετικά – όπως είπε – τα επόμενα χτυπήματα θα είναι ισχυρότερα. Αποφασισμένο για αντίποινα εμφανίζεται το Ιράν. Με έντονη ανησυχία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητας τις εξελίξεις υπό το φόβο για ευρύτερη περιφερειακή σύρραξη στην περιοχή.