Η Ελληνικά Πετρέλαια κατεδάφισε τις τέσσερις πρώτες δεξαμενές στη Λάρνακα

Η Ελληνικά Πετρέλαια κατεδάφισε τις τέσσερις πρώτες δεξαμενές στη Λάρνακα

Η κατεδάφιση των τεσσάρων πρώτων δεξαμενών της εταιρείας Ελληνικά Πετρέλαια είναι γεγονός.

Τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα ασφάλειας και περιβαλλοντικά ζητήματα που προκύπτουν κατά τη διαδικασία, η εταιρεία προχώρησε στην κατεδάφιση των τεσσάρων πρώτων εκ των 22 δεξαμενών της που βρίσκονται στο παραλιακό μέτωπο της Λάρνακας.

Προχωρώντας τις διαδικασίες αποξήλωσης των εγκαταστάσεών του, ο Όμιλος Ελληνικά Πετρέλαια ανταποκρίνεται στη δέσμευση που είχε αναλάβει προς την πολιτεία και στην τοπική κοινωνία για μετεγκατάσταση. Στις αρχές Μαρτίου, η Ελληνικά Πετρέλαια έγινε η πρώτη εταιρεία που ξεκίνησε τις διαδικασίες απομάκρυνσης των δεξαμενών από το παραλιακό μέτωπο της Λάρνακας.

Η ΕΛΠΕ τηρεί τις υποσχέσεις της δίνοντας καθαρό ορίζοντα για την περιβαλλοντική αναβάθμιση και οικονομική ανάπτυξη της πόλης της Λάρνακας, μεταφέρεται στις νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της στο Βασιλικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μετρά αντίστροφα ο χρόνος για τις Βουλευτικές: Αυτές είναι οι ημερομηνίες-κλειδιά μέχρι την κάλπη

Μετρά αντίστροφα ο χρόνος για τις Βουλευτικές: Αυτές είναι οι ημερομηνίες-κλειδιά μέχρι την κάλπη

Η ημερομηνία των επόμενων βουλευτικών εκλογών στην Κύπρο μπορεί να έχει οριστεί εδώ και καιρό, ωστόσο πλέον η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για τα καλά. Οι πολίτες θα προσέλθουν στις κάλπες την Κυριακή, 24 Μαΐου 2026, με τον χρόνο που απομένει να είναι πλέον περιορισμένος.

BEST OF TOTHEMAONLINE