Η Ελληνικά Πετρέλαια κατεδάφισε τις τέσσερις πρώτες δεξαμενές στη Λάρνακα

Η Ελληνικά Πετρέλαια κατεδάφισε τις τέσσερις πρώτες δεξαμενές στη Λάρνακα

Η κατεδάφιση των τεσσάρων πρώτων δεξαμενών της εταιρείας Ελληνικά Πετρέλαια είναι γεγονός.

Τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα ασφάλειας και περιβαλλοντικά ζητήματα που προκύπτουν κατά τη διαδικασία, η εταιρεία προχώρησε στην κατεδάφιση των τεσσάρων πρώτων εκ των 22 δεξαμενών της που βρίσκονται στο παραλιακό μέτωπο της Λάρνακας.

Προχωρώντας τις διαδικασίες αποξήλωσης των εγκαταστάσεών του, ο Όμιλος Ελληνικά Πετρέλαια ανταποκρίνεται στη δέσμευση που είχε αναλάβει προς την πολιτεία και στην τοπική κοινωνία για μετεγκατάσταση. Στις αρχές Μαρτίου, η Ελληνικά Πετρέλαια έγινε η πρώτη εταιρεία που ξεκίνησε τις διαδικασίες απομάκρυνσης των δεξαμενών από το παραλιακό μέτωπο της Λάρνακας.

Η ΕΛΠΕ τηρεί τις υποσχέσεις της δίνοντας καθαρό ορίζοντα για την περιβαλλοντική αναβάθμιση και οικονομική ανάπτυξη της πόλης της Λάρνακας, μεταφέρεται στις νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της στο Βασιλικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.