ΚΟΣΜΟΣ

Πρίγκιπας Φίλιππος: Θα παρευρεθεί στην κηδεία το ζευγάρι Χάρι-Μέγκαν;

Πρίγκιπας Φίλιππος: Θα παρευρεθεί στην κηδεία το ζευγάρι Χάρι-Μέγκαν;

Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ απέτισαν φόρο τιμής στον παππού του, τον δούκα του Εδιμβούργου Φίλιππο, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα το πρωί.

Την ώρα που κυκλοφορούν πολλές φήμες και εικασίες για το αν το ζεύγος θα παραστεί στην κηδεία, εκείνοι έστειλαν ένα διαδικτυακό μήνυμα, μέσω του ιστοτόπου της φιλανθρωπικής οργάνωσης Archewell που έχουν ιδρύσει. Σε σκούρο φόντο, με λευκά γράμματα, έγραψαν: «Στη μνήμη της Αυτού Υψηλότητας, δούκα του Εδιμβούργου, 1921-2021».

«Σας ευχαριστούμε για την αφοσίωσή σας… Θα μας λείψετε πάρα πολύ», προστίθεται στη λιτή ανακοίνωση.

Οι σχέσεις του Φίλιππου με τον πρωτότοκο γιο του, τον διάδοχο του θρόνου και πατέρα του Χάρι, πρίγκιπα Κάρολο, συχνά ήταν τεταμένες.

Πέρσι ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ανακοίνωσαν ότι αποσύρονται από τα βασιλικά καθήκοντά τους και πριν από περίπου έναν μήνα παραχώρησαν στην Όπρα Γουίνφρι μια συνέντευξη που προκάλεσε σοκ στα ανάκτορα.

Το ζεύγος κατήγγειλε μεταξύ άλλων τον ρατσισμό «ορισμένων μελών» της βασιλικής οικογένειας που ρωτούσαν τι χρώμα θα είχε το δέρμα το παιδιού τους. Διευκρίνισαν ωστόσο στη συνέχεια ότι δεν επρόκειτο ούτε για τη βασίλισσα, ούτε για τον σύζυγό της.

Όσον αφορά την πρόθεση του Χάρι να παρευρεθεί στην κηδεία του πολυαγαπημένου του παππού αυτό είναι δεδομένο για τον βρετανικό τύπο.

Άλλωστε, είναι γνωστή η αδυναμία που του έτρεφε για αυτό και είναι διατεθειμένος να κάνει ό,τι χρειαστεί για να επιστρέψει στη Μεγάλη Βρετανία και να παραστεί στην ιδιωτική τελετή που πρόκειται να οργανωθεί από το Παλάτι, σύμφωνα με τα όσα εκμυστηρεύθηκαν στη βρετανική Daily Mail πηγές κοντά στο ζευγάρι.

Ακόμη, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα η Meghan θα χρειαστεί να λάβει συμβουλές από τον ιατρό που παρακολουθεί την εγκυμοσύνη της ώστε να κρίνει αν είναι ασφαλές ή όχι να ταξιδέψει, ωστόσο, σε κάθε περίπτωση μόνος ή όχι ο Harry αναμένεται να δώσει το «παρών».

Πηγή: in.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μέχρι πότε θα μας «πνίγει» η σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top