Aποκλειστικό: Στενεύει ο κλοιός γύρω από το δράστη του μακελειού στον Άγιο Ιωάννη! Δεν αποκλείεται σύλληψη εντός της ημέρας

Aποκλειστικό: Στενεύει ο κλοιός γύρω από το δράστη του μακελειού στον Άγιο Ιωάννη! Δεν αποκλείεται σύλληψη εντός της ημέρας

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΤοΤhemaOnline.com οι έρευνες της Αστυνομίας, γύρω από το δράστη του μακελειού στο μικρό χωριό της επαρχίας Λεμεσού βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και αναμένεται να «αποδώσουν καρπούς» με την έκδοση εντάλματος σύλληψης.

Οι έγκυρες πηγές της ιστοσελίδας μας κάνουν λόγο για μαρτυρία συγκεκριμένου προσώπου  «κλειδί» η οποία μελετάται από τις αρχές με πάσα σοβαρότητα και μυστικότητα, ενώ δεν αποκλείεται εντός των επόμενων ωρών να περάσουν χειροπέδες σε ύποπτο πρόσωπο το οποίο φωτογραφίζει και σε κατάθεση του ο μάρτυρας.

Στο μεταξύ, δυνάμεις της Αστυνομίας, έχουν μεταβεί στον Άγιο Ιωάννη Αγρού από νωρίς το απόγευμα, κάνοντας το μικρό χωριό να μοιάζει με φρούριο,  περιμένοντας παράλληλα και την κατάληξη των ερευνών, ώστε να δράσουν αστραπιαία και να προχωρήσουν σε σύλληψη ή συλλήψεις.

Εξάλλου ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού  κ. Σωτηριάδης μιλώντας πριν από λίγη ώρα στην ιστοσελίδα μας ανέφερε ότι οι έρευνες βρίσκονται σε καλό δρόμο, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για εξιχνίαση της στυγερής δολοφονίας που συγκλονίζει την Κύπρο από το βράδυ της Πέμπτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

-Μανιακός ο δολοφόνος του διπλού φονικού στην Πιτσιλιά –«Έραψε» με σφαίρες την άτυχη 78χρονη Κυριακή

-Εμβρόντητη η κοινή γνώμη αναμένει νεώτερα: Σε εξέλιξη η νεκροτομή στις σορούς των δυο ηλικιωμένων

-Αυτό είναι το ζευγάρι ηλικιωμένων που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ στο περβόλι του

-Φωτογραφία: Έβγαλαν τα πτώματα έξω από την παράγκα – Εξετάζουν κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης της ΣΠΕ

-Αυτό είναι το ανεπιβεβαίωτο σενάριο που παίζει για τη δολοφονία των δύο ηλικιωμένων

-Σε κατάσταση ΣΟΚ οι κόρες των ηλικιωμένων – Την Κυριακή ήταν όλοι μαζί σε βάπτιση (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Συναντήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάθεση υποψηφιότητας από τον διαγραφέντα Κωστή Ευσταθίου, συναινετικές διαδικασίες οι οποίες για κάποια στελέχη και πρώην μέλη της ΕΔΕΚ, θα μπορούσαν να ενώσουν το κόμμα, όλα αυτά, συνθέτουν το σημερινό σκηνικό, ημέρα κατά την οποία, ο Κωστής Ευσταθίου, θα προχωρήσει στην απόφασή του, να καταθέσει ενώπιον του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, την υποψηφιότητά του, για την προεδρία του κόμματος. Μέχρι στιγμής, υποψήφιοι για την προεδρία της ΕΔΕΚ, είναι οι, Μορφάκης Σολομωνίδης και Μάριος Χαννίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE