Νεκρός άνδρας στην Αγ. Ναπα: Εδώ βρέθηκε η σορός του – Δείτε φωτογραφία από το σημείο
Περαστικοί εντόπισαν τη σορό του νεκρού άνδρα στο παραλιακό μέτωπο της Αγίας Νάπας το πρωί του Σαββάτου (08/11)

Στην ανακοίνωση σημειώνεται πως ο Πρόεδρος Αναστασιάδης προήδρευσε της σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου, στη Γενεύη, όπου αύριο θα αρχίσουν οι εργασίες της άτυπης διάσκεψης για την Κύπρο, για την οποία συνοδεύουν τον Πρόεδρο Αναστασιάδη οι πολιτικοί αρχηγοί.
"Το Εθνικό Συμβούλιο συνεκλήθη από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη ενόψει της αυριανής έναρξης της άτυπης διάσκεψης και των επαφών που θα έχει η ελληνοκυπριακή πλευρά στο πλαίσιο της", προστίθεται.
Αναφέρεται ακόμη πως "κατά τη σύσκεψη του Εθνικού Συμβουλίου τηρήθηκε μονόλεπτος σιγή στη μνήμη του Βάσου Λυσσαρίδη, ο οποίος απεβίωσε σήμερα".
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




