ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Νέο Topine Total Power Spray: Για υγιεινή και καθαριότητα στο TOP

Νέο Topine Total Power Spray: Για υγιεινή και καθαριότητα στο TOP

Από το 1959 χιλιάδες νοικοκυριά εμπιστεύονται την Εύρηκα για την άψογη καθαριότητα του σπιτιού τους και όχι μόνο.

Με την πανδημία να συνεχίζει να δημιουργεί νέα δεδομένα ως προς τα επίπεδα υγιεινής που θέλουμε να διατηρούμε στους χώρους μας, η Εύρηκα παρουσιάζει στην αγορά το νέο Topine Total Power Spray. Στις σύγχρονες ανάγκες για βαθιά καθαριότητα, το προϊόν απλώνει το πιο ασφαλές δίχτυ προστασίας απέναντι στα μικρόβια που απειλούν την υγεία και την υγιεινή του σπιτιού, ενώ εγγυάται προστασία σε βάθος απέναντι στους ορατούς αλλά και τους αόρατους εχθρούς της υγείας μας, για ένα πραγματικά υγιεινό περιβάλλον.


Η ασπίδα προστασίας του νέου Topine Total Power Spray οφείλεται στη σύστασή του, η οποία περιέχει 70% αιθυλική αλκοόλη. Σύμφωνα με την επίσημη κατεύθυνση της Κυπριακής Κυβέρνησης, η αιθανόλη σε συγκέντρωση 70% δρα ως αποτελεσματικός αντιμικροβιακός παράγοντας κατά των διαφόρων κορωνοϊών αλλά και άλλων ιών. Η αντιμικροβιακή ικανότητα του οινοπνεύματος που βρίσκεται στη συγκεκριμένη συγκέντρωση, είναι αποδεδειγμένη, γι’ αυτό και προκρίνεται από σχεδόν όλους τους επαγγελματίες υγείας για την υγιεινή και καθαριότητα σκληρών και μαλακών επιφανειών, στις οποίες δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί χλώριο.
Τα μοναδικά χαρακτηριστικά του Topine Total Power Spray βασίζονται στην ικανότητά του να βρίσκει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών ακόμα και σε μέρη που δύσκολα μπορούμε να προσεγγίσουμε με άλλο τρόπο. Η εύκολη εφαρμογή, η ασφάλεια στη χρήση, αλλά και η άμεση αποτελεσματικότητά του το καθιστούν έναν πραγματικά πολύτιμο σύμμαχο που δεν πρέπει να λείπει από κανένα υποστατικό.


Το Topine Total Power Spray ένα από τα πιο δραστικά μέσα αντιμικροβιακής προστασίας. Με 70% αλκοόλη, είναι αποτελεσματικό σε απαιτητικά μικρόβια και επικίνδυνους, ανθεκτικούς ιούς, ενώ εξατμίζεται εύκολα, χωρίς να αφήνει σημάδια. Βρίσκει την ίδια εύχρηστη εφαρμογή τόσο σε σκληρές όσο και μαλακές επιφάνειες (πόμολα, κάδοι, WC, νεροχύτες, παιχνίδια, όργανα γυμναστικής, καθίσματα αυτοκινήτου, καναπέδες, ταπετσαρίες, κρεβάτια κατοικίδιων ζώων κ.α.). Απομακρύνει τη βρωμιά και τις αιτίες αλλεργιών όπως σκόνη, ακόμα και από τα υφάσματα, όπως κουρτίνες, μαξιλάρια, καθίσματα, ταπετσαρίες κ.λπ., ενώ συνιστά την ιδανική λύση για την απομάκρυνση των αλλεργιογόνων από τα κρεβάτια των κατοικίδιων ζώων. Παράλληλα, κάθε του ψέκασμα καταπολεμά τις δυσάρεστες οσμές, αφού αρωματίζει ευχάριστα τον χώρο, καθώς διατίθεται σε δύο μοναδικά αρώματα Mountain Fresh και Spring Valley.


Τώρα που οι συνθήκες προστάζουν άμεσες λύσεις, η χρήση του Topine Total Power Spray έρχεται να προστεθεί στην καθημερινή ρουτίνα καθαριότητας του σπιτιού μας, προσφέροντας σε εμάς και τους αγαπημένους μας την ολοκληρωμένη υγιεινή και φροντίδα που μας αξίζει.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον προσώπου – Φαίνεται να έριχνε πυροτεχνήματα

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top