Επίθεση σε Τουρκικό πλοίο στη Λιβύη

Επίθεση σε Τουρκικό πλοίο στη Λιβύη

Άγνωστη η αιτία της επίθεσης .

Τουρκικό φορτηγό πλοίο δέχθηκε πυρά από τις ακτές της Λιβύης καθώς προσέγγιζε το λιμάνι Τομπρούκ και στη συνέχεια δέχθηκε επίθεση από αέρος ενώ προσπαθούσε να απομακρυνθεί από την περιοχή χθες, ανακοίνωσε σήμερα το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών.

Ο τρίτος αξιωματικός του πλοίου έχασε τη ζωή του και άλλα μέλη του πληρώματος τραυματίστηκαν στις επιθέσεις αυτές, τις οποίες το υπουργείο καταδίκασε σε ανακοίνωσή του, τονίζοντας ότι το πλοίο βρισκόταν σε διεθνή ύδατα την ώρα εκείνη.

Στην ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών δεν διευκρινίζεται ποιος εξαπέλυσε τις επιθέσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Στη Γενεύη ο Ιρανός ΥΠΕΞ για συνάντηση με Ευρωπαίους – «Θα τους ακούσει αλλά δεν θα διαπραγματευτεί»

LIVE: Στη Γενεύη ο Ιρανός ΥΠΕΞ για συνάντηση με Ευρωπαίους – «Θα τους ακούσει αλλά δεν θα διαπραγματευτεί»

Το Ισραήλ συνεχίζει τις αεροπορικές επιδρομές του στο Ιράν, με την Τεχεράνη να απαντά με σφοδρές πυραυλικές επιθέσεις, και με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί. Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι ο Τραμπ θα αποφασίσει εντός δύο εβδομάδων αν θα επιτεθεί στο Ιράν. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE