ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ολοκληρώνεται σήμερα η αντεξέταση του Θ. Αριστοδήμου από την κατηγορούσα αρχή

Ολοκληρώνεται σήμερα η αντεξέταση του Θ. Αριστοδήμου από την κατηγορούσα αρχή

Συνεχίζεται σήμερα στις 09:00 το πρωί η υπόθεση διαχωρισμού των οικοπέδων στην περιοχή Σκαλί από την εταιρεία Aristo στο μόνιμο Κακουργιοδικείο που συνεδριάζει στην Πάφο με την ολοκλήρωση της αντεξέτασης του κατηγορούμενου Θ. Αριστοδήμου από την κατηγορούσα αρχή που εκπροσωπείται από το Α’ Δικηγόρο της Δημοκρατίας Νίνο Κέκκο.

Στη χθεσινή δικάσιμο ο  Θεόδωρος Αριστοδήμου αντεξετάστηκε ενόρκως από τον εκπρόσωπο της Κατηγορούσας Αρχής για τα όσα κατέθεσε την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο Θεόδωρος Αριστοδήμου σε κάποιο σημείο της αντεξέτασης και ερωτηθείς σχετικώς, παραδέχθηκε ότι η εταιρεία του οφείλει στην Τράπεζα Κύπρου το ποσό των 240 εκ. ευρώ.

Η διαδικασία μετά την ολοκλήρωση της αντεξέτασης του Θ. Αριστοδήμου από την κατηγορούσα αρχή  αναμένεται να συνεχιστεί με την ένορκη κατάθεση της  Ρούλας Αριστοδήμου η οποία ακολούθως θα αντεξεταστεί από την κατηγορούσα αρχή.

Η διαδικασία θα συνεχιστεί με τους 6 περίπου μάρτυρες υπεράσπισης που αναμένεται να παρουσιάσουν  ενώπιον του Κακουργιοδικείου οι δικηγόροι υπεράσπισης του ζεύγους Αριστοδήμου , δικηγόροι Γιώργος Παπαϊωάννου και Κωνσταντίνος Δαμιανού.

Ακολούθως αναμένεται να καταθέσουν ενόρκως ο σχεδιαστής Χρήστος Σολωμονίδης και ο τέως Δημοτικός μηχανικός του Δήμου Πάφου Σάββας Σάββα ενώ στην συνέχεια θα αντεξεταστούν από την κατηγορούσα αρχή.

Μάρτυρες υπεράσπισης αναμένεται να φέρει και ο δικηγόρος του τέως Δημοτικού μηχανικού Σ. Σάββα , Ηλίας Στεφάνου.Η πρόεδρος του δικαστηρίου Δώρα Σωκράτους,  διέταξε όπως οι κατηγορούμενοι αφεθούν ελεύθεροι με τους ίδιους περιοριστικούς όρους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top