ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αν θέλετε το πιστεύετε: Έρχονται καταιγίδες και χαλάζι λέει η Μετεωρολογική Υπηρεσία!

Αν θέλετε το πιστεύετε: Έρχονται καταιγίδες και χαλάζι λέει η Μετεωρολογική Υπηρεσία!

Επιμένει στις προβλέψεις της για βροχές και καταιγίδες αλλά και χαλάζι η Μετεωρολογική Υπηρεσία. Σύμφωνα με την νέα πρόβλεψη για τον καιρό οι νεφώσεις μάλιστα θα πυκνώσουν την Πέμπτη.

Αναλυτικά στο δελτίου καιρού αναφέρεται ότι χαµηλή πίεση και αστάθεια επηρεάζουν την περιοχή.

Σήµερα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ωστόσο νεφώσεις που θα πυκνώνουν αναµένεται να δώσουν τοπικά βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, κυρίως από το µεσηµέρι και µετά, στα ορεινά, το εσωτερικό και τα βόρεια παράλια. Σε καταιγίδα ενδέχεται να σηµειωθεί χαλαζόπτωση. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί ασθενείς, 3 µποφόρ για να καταστούν µέχρι το µεσηµέρι νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ και τοπικά στα νότια και δυτικά παράλια µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και τοπικά στα νότια και δυτικά παράλια, από το µεσηµέρι, λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 27 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 25 στα παράλια και στους 17 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί γενικά κυρίως αίθριος, ωστόσο τοπικά θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες χαµηλές νεφώσεις κυρίως στα παράλια. Κατά τις αυγινές ώρες αναµένεται να σηµειωθεί τοπικά, αραιή οµίχλη. Οι άνεµοι θα καταστούν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 14 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και στους 10 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη και την Πέµπτη νεφώσεις που θα πυκνώνουν κυρίως από το µεσηµέρι και µετά, αναµένεται να δώσουν τοπικά βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος µε παροδικά αυξηµένες νεφώσεις κυρίως από το µεσηµέρι και µετά. Η θερµοκρασία την Τετάρτη δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή, ενώ την Πέµπτη και την Παρασκευή θα σηµειώσει σταδιακά άνοδο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό

Στον αέρα η ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας - «Το έργο θα γίνει» διαμηνύει ο Βαφεάδης



Σε ύφεση η πυρκαγιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού - Επιχειρούνται οι τελικές κατασβέσεις

Σε ύφεση η πυρκαγιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού - Επιχειρούνται οι τελικές κατασβέσεις

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024 και ώρα 09:50 στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, βρίσκεται σε ύφεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top