ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Δωρεά ΣΥΛ στο θάλαμο αναφοράς Covid-19 του Γ.Ν. Λευκωσίας

Δωρεά ΣΥΛ στο θάλαμο αναφοράς Covid-19 του Γ.Ν. Λευκωσίας

Το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας, στο πλαίσιο της Οργανικής Κοινωνικής Ευθύνης παρέδωσε 50 ειδικές στολές προστασίας από τον Covid-19 στο ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό του θαλάμου αναφοράς του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Η προσφορά των ειδικών στολών αξίας τριών χιλιάδων ευρώ, αποτελεί πρωτοβουλία της Επιτροπής Εκδηλώσεων σε συνεργασία με τη Διεύθυνση του Συμβουλίου.
Τις ειδικές στολές, παρέδωσαν στους αρμόδιους του Γενικού Νοσοκομείου, την Πέμπτη 20 Μάϊου, η Πρόεδρος της Επιτροπής Εκδηλώσεων κα. Φρόσω Αρμοστή , το μέλος του Συμβουλίου κα. Βιβή Βαλιαντή και ο Διευθυντής του Δ.Σ. του ΣΥΛ, Κωνσταντίνος Παρμακλής.


Το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας, παραμένει ενεργό στις προσπάθειες κατά της διασποράς του Covid-19 και της καταπολέμησης της πανδημίας, παραμένοντας δίπλα στην κοινωνία ως ένας υπεύθυνος Οργανισμός Κοινής Ωφελείας και Δημόσιου Δικαίου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top