LIFESTYLE

Το μάτι σας.... – Ποιοι προβλέπουν ως δυσοίωνο το μέλλον για την Μαρία Ελένα Κυριάκου;

Το μάτι σας.... – Ποιοι προβλέπουν ως δυσοίωνο το μέλλον για την Μαρία Ελένα Κυριάκου;

Τα αποτελέσματα των πρώτων διαδικτυακών προβλέψεων για τη συμπατριώτισσά μας, φετινή εκπρόσωπο της Ελλάδας στην Eurovision αλλά και για κάποια από τα φαβορί δεν είναι τα αναμενόμενα...

Οι πρώτες διαδικυακές προβλέψεις για την συμπατριώτισσά μας που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού την θέλουν να μην προκρίνεται, αφήνοντας για πρώτη φορά την Ελλάδα στη σύγχρονη της πορεία στην Eurovision εκτός...

Την Παρασκευή θα γίνει η δεύτερη πρόβα για την ελληνική αποστολή, που για πρώτη φορά στην πρόσφατη ιστορία της αντιμετωπίζει τον κίνδυνο του αποκλεισμού, με υποψήφια τη νικήτρια του «The Voice», Μαρία Ελενα Κυριάκου.

Ήδη η ελληνική αποστολή βρίσκεται στην αυστριακή πρωτεύουσα.

Ως αυτή τη στιγμή τα αποτελέσματα των διαδικτυακών προβλέψεων μέσα από στοιχήματα, δημοσκοπήσεις και ψηφοφορίες δεν είναι καλά για την ελληνική αποστολή καθώς, αν επιβεβαιωθούν, η Μαρία Ελενα κινδυνεύει να μείνει ακόμη και εκτός τελικού.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top