ΚΟΣΜΟΣ

Σοκαριστικές αποκαλύψεις: 31χρονος έδειρε μέχρι θανάτου την 4χρονη κορούλα του

Σοκαριστικές αποκαλύψεις: 31χρονος έδειρε μέχρι θανάτου την 4χρονη κορούλα του

Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την άγρια δολοφονία της 4χρονης Alexa-Marie Quinn από τα χέρια του ίδιου της του πατέρα. Ο 31χρονος Carl Wheatley κατηγορείται για το φόνο του κοριτσιού, το οποίο φαίνεται να υπέβαλε σε «επίμονα, παρατεταμένα χτυπήματα».

Σύμφωνα με τη Mirror ο 31χρονος άνδρας από τη Βρετανία, ο οποίος είχε αναλάβει την κηδεμονία του άτυχου κοριτσιού μόλις τρεις μήνες πριν το φόνο της, αντιμετώπιζε προβλήματα με τη διαχείριση του θυμού του.

Όπως αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της δίκης, ο ξυλοδαρμός της 4χρονης δεν ήταν αποτέλεσμα απλώς και μόνο του ότι έχασε την ψυχραιμία του. Τη χτύπησε επίμονα και συνεχόμενα, ανέφερε ο εισαγγελέας.

Λίγες εβδομάδες πριν το φρικτό έγκλημα ο 31χρονος είχε προκαλέσει στη μικρή συνολικά 66 τραύματα, σε μια σειρά άγριων επιθέσεων.

Ο άνδρας έχει δεχθεί την κατηγορία της ανθρωποκτονίας αλλά με περιορισμένη ευθύνη.

Το κοριτσάκι ζούσε τα πρώτα χρόνια της ζωής του σε ανάδοχες οικογένειες της Βρετανίας πριν το τεστ πατρότητας αποδείξει, το 2012, πως ο βιολογικός του πατέρας ήταν ο Wheatley. Η κηδεμονία της μικρής είχε αφαιρεθεί από τη μητέρα της Victoria Quinn αρκετά χρόνια πριν.

Ο Wheatley διεκδικούσε παράλληλα και την κηδεμονία ενός 3χρονου αγοριού και κατηγορείται πως επιχειρούσε να αναλάβει την ευθύνη των παιδιών προκειμένου να έχει δικαίωμα για περισσότερα επιδόματα.

Στις 12 Μαρτίου του 2014 ο Wheatley κάλεσε τις Πρώτες Βοήθειες αλλά φαίνεται πως η άτυχη Alexa είχε ξεψυχήσει ώρες πριν. Μέσω τηλεφώνου δόθηκαν οδηγίες στον 31χρονο για να επιχειρήσει να επαναφέρει την κόρη του ενώ περιπολικά και ασθενοφόρο έσπευδαν στο σπίτι του. Για το κορίτσι ήταν όμως ήδη αργά. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, η μικρή είχε χάσει τη ζωή της από τα βαριά τραύματά της.

Φαίνεται πως η Alexa είχε περάσει και τις προηγούμενες ημέρες δύσκολα στα χέρια του πατέρα της καθώς την κρατούσε κλεισμένη στο σπίτι επειδή είχε μελανιές και ένα σπασμένο δόντι. Ανέβαλλε μάλιστα τις συναντήσεις με την πρόνοια, η οποία θα επέβλεπε την ομαλή καθημερινότητα του κοριτσιού, λέγοντας πως είχε κάποιο πρόβλημα με το αυτοκίνητό του.

«Τις εβδομάδες πριν το φόνο της τη χτυπούσε, τη χτυπούσε δυνατά, τη χτυπούσε ολοένα και περισσότερο. Έκανε τα πάντα για να μην τη δει κανείς, ήξερε πολύ καλά τι έκανε και ήξερε πόσο κακό της έκανε. Οι νοσοκόμοι είδαν πόσο μελανιασμένο ήταν το κάτω μέρος του κορμιού της», τόνισε ο εισαγγελέας.

Η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται σήμερα.


 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top